Andreea Marin, pregătită să-i dea replica de graţie Mihaelei Rădulescu (pamflet)

D’ale vedetelor

Rivalitatea dintre Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin a răbufnit din nou zilele trecute. Un post de televiziune a intrat în posesia unor înregistrări făcute de DNA în cazul dispariţiei lui Codruţ Marta, stenogramele respective scoţând la iveală un dialog între Mihaela Rădulescu şi soţul ei, Elan Schwartzenberg, în care diva o făcea cu ou şi cu oţet pe Andreea Marin, printre altele etichetând-o drept „vită”. Reacţia celeilalte dive nu s-a lăsat aşteptată. „Ce mai poate fi spus… Evident, avem caractere diferite. Probabil a avut o zi grea. Are dreptul la prezumţia de nevinovăţie\”, a declarat Andreea Marin, dând dovadă de stăpânire de sine. Asta în public, pentru că un scurt schimb de sms-uri între cele două vedete ne dezvăluie adevărata natură a situaţiei.

Andreea Marin: – Dormi, Răduleasco? Vai, scuză-mă, dacă într-adevăr dormi, bănuiesc că îţi faci somnul de frumuseţe. Sau, dimpotrivă, ai insomnii? Problema e că, în cazul ăsta, ai nevoie de nişte “somnifere” foarte puternice, mai ales din gama L’Oreal sau Givenchy. În fine, tu ştii ce fac eu acum? Prepar o friptură de vituţă. Din aia argentiniană, la trei milioane suta de grame. Dacă vrei, te invit să papi şi tu o bucăţică. O bucăţică bună, aşa, ca tine, haha!
Mihaela Rădulescu: – Vai, Andreea, mulţumesc pentru mesaj! Nu, nu dormeam. Spre deosebire de tine, eu am o viaţă intimă destul de activă. Iar cu asta, sper că ţi-am descris atmosfera din dormitorul meu. De când a sărit din spaţiu, Felix mă înnebuneşte cu tot felul de ipostaze în care sfidăm legea gravitaţiei. Am învăţat o chestie de lucruri de la el, pe unele le văzusem doar la numerele de contorsionism de la circ. Tu, ce mai faci? Bănuiesc că te consolezi cu iubitul consul, haha!

Andreea Marin: – Mare şmecherie chestia cu elasticităţile erotice. Ai uitat că am fost măritată cu Tunkay, fizioterapeut de mare rafinament. Şi acum îmi urlă tendoanele de dorul lui, recunosc! Cât despre tine, mă bucur că încă faci parte din show biz, participând la tot felul de înregistrări. Am auzit că prestezi la un nou post de radio, SRI FM, haha!
Mihaela Rădulescu: – Ce să-ţi spun, eşti foarte spirituală! Măcar pe mine are cine să mă urmărească, am audienţă maximă, fie şi la SRI, dar pe tine cine te mai bagă în seamă?

Andreea Marin: – Gata, că mi s-a descărcat telefonul şi vreau să mă culc. Eu am treabă mâine, am de vizitat şapte saloane de cosmetică, două prezentări de modă şi cinci gale umanitare. Hai, pa!
Mihaela Rădulescu: – De cosmetică şi modă n-ai nevoie. Dar la galele alea caritabile să te duci, poate primeşti şi tu un soţior second hand. Hai, pa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *