Andreea Mantea putea să îl bage în patul ei, dar a refuzat pentru că… Ce i-a transmis lui Liviu Vârciu după ce s-a aflat că acesta va avea un copil

D’ale vedetelor

Liviu Vârciu va deveni tătic pentru a doua oară.

În ultimii ani, Liviu Vârciu a fost implicat în mai multe relaţii, însă abia acum pare că şi-a găsit echilibrul pe plan sentimental. Artistul trăieşte o poveste de dragoste cu Anda Călin, cea care îi va dărui şi un copil. Vestea a fost o mare surpriză pentru toată lumea, mai ales că nu se ştia că Liviu ar avea o iubită oficială. „Da, voi fi tătic, mulţumesc lui Dumnezeu şi… cam atât. Nu e casă de piatră, pentru că nu mă însor, să nu aud de discuţia asta! Faceţi ca mine, faceţi copii mulţi”, le-a transmis vedeta prietenilor virtuali

Faptul că Liviu va deveni tată pentru a doua oară nu a trecut neobservat de frumuseţile din showbiz-ul autohton. Artistul a primit numeroase mesaje de felicitare. De pe listă nu putea lipsi Andreea Mantea. Care, la finalul anului 2011, a fost văzută în oraş alături de Vârciu. Imediat s-a vorbit despre o posibilă relaţie între cei doi. Însă, la momentul respectiv, bruneta a făcut lumină în acest caz.

„Amiciţia noastră ar fi putut să se transforme pâna acum într-o relaţie de amor, dar există momente în viaţă când nu vrei să strici o prietenie doar pentru o relaţie sexuală. Îl văd pe Liviu ca pe un prieten pe care te poţi baza oricând, oricum. Pe cât de efervescent este datorită simţului umorului foarte dezvoltat, pe atât de sensibil e. Are un suflet poate prea mare câteodată”, spunea Andreea în urmă cu cinci ani şi jumătate.

Dar să revenim în prezent. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, prima reacţie a Andreei după ce a aflat că Liviu, cel cu care nu a vrut să strice prietenia „doar pentru o relaţie sexuală”, va deveni tătic. „Mă bucur pentru el. Îi urez tot binele din lume şi să aibă un copil sănătos şi frumos. Liviu merită să fie fericit şi îi transmit să contribue din plin la creşterea copilului. Îi urez să fie tot timpul alături de viitoarea mămică şi să schimbe cât mai multe scutece…”, a spus Andreea.

Andreea este foarte bună prietenă cu Liviu, încă de pe vremea când erau colegi pe platoul de filmare al serialului
Andreea este foarte bună prietenă cu Liviu, încă de pe vremea când erau colegi pe platoul de filmare al serialului „Secretul Mariei”
Andreea Mantea are un copil, pe micuţul David, în vârstă de doi ani, pe care îl creşte singură. Relaţia dintre brunetă şi tatăl băiatului s-a încheiat în perioada când vedeta era însărcinată în luna a cincea.
Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *