Viorica de la Clejani a pipăit-o în direct pe Martina Big! Sânziana Buruiană şi Daniela Gyorfi şi-au etalat şi ele busturile generoase

D’ale vedetelor

Viorica de la Clejani, Sânziana Buruiană şi Daniela Gyorfi şi-au etalat busturile generoase la \”Acces direct\”, însă vedetele n-au avut nicio şansă în competiţie cu Martina Big, femeia cu sâni de 12 kilograme!

Viorica de la Clejani n-a mai rezistat atunci când s-a aflat lângă Martina şi i-a pipăit acesteia sânii în direct.

\”Era speriată să nu-i sară în aer. Ce picioare frumoase are. Era frumoasă rău înainte. Eu acasă dacă mă dezbrac nu mai sunt aşa de…\”, a spus Viorica de la Clejani la \”Acces direct\”.

Deşi mai are puţin şi bate recordul mondial ca dimensiune a sânilor, Martina spune că ar putea alăpta în viitor.

\”Am vorbit cu doctorul şi pot să alăptez. Pot să-mi fac sânii mici, dar tot nu mai pot fi naturală. Poate când o să fiu mamaie o să-i fac mai mici\”, a spus Martina Big.

Ioniţă de la Clejani, Rică Răducanu şi Daniel Buzdugan au asistat la competiţia în direct a sânilor. Soţul Vioricăi de la Clejani a slăbit foarte tare, schimbarea lui fiind radicală faţă de cum arăta înainte.

\”Eu dacă aş fi primarul localităţii Dăbuleni aş face-o imaginea localităţii (n.r.- pe Martina Big). Din experienţa mea ca bărbat am auzit doar de măsura B şi C la sutien, dar ea are măsura mondială\”, a spus Daniel Buzgudan.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *