Patronul unui club de fiţe din Iaşi s-a stins din viaţă la doar 41 de ani. Ce a făcut chiar înainte să moară

D’ale vedetelor

Doliu în rândul pasionaţilor de viaţă de noapte din Iaşi. Patronul unuia dintre cele mai de fiţe cluburi din oraş, Skin Lounge, a murit. Anunţul trist a fost făcut de prietenii săi. Cristian Bărbulescu avea doar 41 de ani.

\”Cristi Bărbulescu, unul dintre cei mai vechi şi buni prieteni ai mei, a plecat! A plecat, şi-mi plânge inima. Un prieten bun, un om la fel. Îmi pare atât de rău! Îmi pare rău tare! Dumnezeu să te aibă-n pază, Cristi! Chapeau!”, a spus Lucian Burlea, medic din Iaşi, unul dintre prietenii patronului de la Skin.

Potrivit unor informaţii din rândul apropiaţilor lui Bărbulescu, acesta a fost diagnosticat cu cancer la stomac şi, în ciuda luptei din ultimele luni, nu a reuşit să învingă boala.

Chiar în timp ce se lupta pentru viaţa lui, numele lui Cristian Bărbulescu a apărut într-unul dintre cele mai mari scandaluri imobiliare din Iaşi.

Potrivit surselor, bărbatul a cerut executorilor scoaterea la vânzare a Hanului 3 Sarmale, în contul unei datorii de peste 500.000 de euro pe care o avea de recuperat.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *