Răspunsul incredibil al ”Sexy Brăilencei” atunci când a fost abordată în privat de un bărbat. Ce a putut să-i spună a generat hohote de râs!

D’ale vedetelor

Florina Mihăilă, cunoscută mai ales drept ”Sexy Brăileanca” după ce şi-a încercat norocul în industria erotică ori la videochat, este mămica unui băieţel de trei luni, Eric Mario, dar asta nu este un impediment în ochii admiratorilor. Fosta starletă primeşte propuneri de la necunoscuţi, dar are de fiecare dată răspunsul pregătit…şi nu este cel pe care îl aşteaptă aceştia. De data aceasta, ”Sexy Brăileanca” s-a întrecut pe sine la capitolul originalitate!

Florina primeşte mesaje de la admiratori aproape constant pe pagina ei de socializare, şi le răspunde acestora aproape de fiecare dată. ”Sexy Brăileanca” i-a spus elegant pretendentului care o abordase în privat cu intenţia declarată de a o cunoaşte mai bine că mai are de aşteptat până ce-şi va putea îndeplini visul, cu un număr, 635.

Evident, omul nedumerit a întrebat-o ce reprezintă aceasta iar Florina i-a răspuns că este bonul de ordine pentru bărbaţii care vor să o cunoască. Discuţia, imortalizată printr-o imagine de pe telefon, a creat o furtună de comentarii spumoase printre amicii virtuali ai Florinei.Ce numar urmeaza???? ”(…) Leşin …Să stea la coadă ca pe timpul lui Ceauşescu…”

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.