PEPE şi RALUCA PASTRAMĂ au primit vestea cea bună chiar în această dimineaţă! Cântăreţul este în culmea fericirii

D’ale vedetelor

Dincolo de viaţa de familie, în care îi merge de minune, Pepe se gândeşte şi la planuri importante de viitor, pregătind terenul pentru viitorul financiar al fetiţelor lui.

Cel mai important proiect în derulare al celor doi soţi în acest moment este reprezentat de grădiniţa care va începe să funcţioneze chiar din această toamnă. În această dimineaţă, Pepe a primit o veste foarte bună în platoul emisiunii pe care o prezintă, din partea unui astrolog, care a afirmat că zodia în care este Raluca va avea mare succes la bani.

Pepe a fost atât de fericit la auzul anunţului, încât nu a mai rezistat şi a replicat: „Ea face (n.r. treabă la grădiniţă). Am fost foarte atent la ce aţi spus şi se potriveşte de minune, deci va avea mare succes grădiniţa din septembrie”, a mărturisit fericit Pepe.

“A fost ideea Ralucăi, soţia mea, să facem o grădiniţă. Iar hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădiniţa va funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu, şi se va numi «Rosa Maria». I-am reconfigurat interiorul, am renovat-o la interior şi exterior, iar acum suntem în faza în care achiziţionăm mobiler şi rechizite şi angajăm personal autorizat. Ne dorim să avem o grădiniţă cu opţionale incluse, care să dezvolte copiii pe partea artistică, spre muzică şi actorie. Este foarte posibil să avem aici şi o creşă, dar şi after school. Grădiniţa «Rosa Maria» îşi va deschide porţile în luna septembrie”, spunea recent Pepe.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.