TÂRGURI DE ANTICHITĂȚI ȘI DE ACCESORII, ÎN WEEK-END, LA PALAS

Calcul la rece

În acest sfârșit de săptămână, clienții ansamblului Palas își vor putea completa sesiunile de shopping de la brandurile preferate cu propunerile unor târguri tematice, care pot fi sugestii inspirate de cadouri.  

De vineri până duminică, în perioada 23 – 25 noiembrie 2018, Atriumul Palas Mall va găzdui o nouă ediție a Târgului de Artă și Antichități. Pasionații de obiecte cu povești de demult sunt așteptați de numeroși colecționari din toate colțurile țării pentru a le prezenta piese cu adevărat deosebite. Mic mobilier, bijuterii, discuri, aparate foto vintage, tablouri, statuete, lămpi și obiecte decorative, numismatică, filatelie, argintărie și multe alte obiecte a căror frumusețe a sporit odată cu trecerea anilor vor fi admirate și achiziționate de iubitorii de antichități. Târgul este organizat de Bucovinart.

Până duminică inclusiv, la parterul Atriumului Palas Mall se desfășoară două târguri dedicate accesoriilor: Bag Expo și Expo Mineralia. Pentru doamne și domnișoare, Bag Expo propune o varietate de genți și rucsacuri în nuanțe trendy și cu design modern. Pasionatele de modă pot alege de la plicuri elegante, genţi casual sau sport, genţi și rucsacuri pentru laptop, poşete pentru petrecerile nocturne, clutch-uri din cristale Swarovski, până la trollere şi genţi de voiaj. Pe toate le găsesc într-o diversitate de modele, din piele naturală, piele ecologică sau material textil, clasice sau cu forme deosebite, neutre sau în culori vii, minimaliste sau încăpătoare, cu imprimeuri jucăușe și detalii originale. Și domnii pot alege portofele, serviete, borsete, curele și altele.

La Expo Mineralia sunt prezentate bijuterii și obiecte de decor din pietre preţioase şi semipreţioase, cu un design deosebit. Cercei, coliere, brățări, seturi pentru ocazii speciale realizate din roci, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii, le așteaptă pe pasionatele de accesorii să le descopere la standuri. Doritoarele pot afla și care sunt semnificațiile talismanelor și proprietățile lor, dar și să își creeze accesorii personalizate, în secțiunea workshop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *