Stand-up comedy, teatru și spectacol pentru copii, în programul amfiteatrului Palas

Metropola

Distracția începe de joi, 5 iulie 2018, de la ora 21.30. Atunci va urca pe scena Amfiteatrului Palas Costel, unul dintre cei mai populari comedianți din țară. Este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București și face stand-up comedy de mai bine de un deceniu. Acum vine să îi cucerească pe ieșeni cu un arsenal de glume și povești amuzante, la care nu te poți abține să nu râzi.

\"\"Mirabela Dauer – vineri
Melomanii nostalgici au prilejul de a o întâlni pe Mirabela Dauer, vineri, pe 6 iulie, de la ora 20.30. „Te-aștept să vii (Fotoliul din odaie)”, „Ce dor mi-a fost de ochii tăi” și „Dormeau pe-o frunză două stele” se vor auzi live în Amfiteatrul Palas, în interpretarea uneia dintre cele mai bune voci feminine din peisajul muzical autohton din ultimii 30 de ani. Melodiile pe care le-au fredonat generații vor umple de bucurie sufletele celor prezenți la concertul Mirabelei Dauer.

„Motanul Încălțat”
Duminică, pe 8 iulie, de la ora 19.00, continuă seria evenimentelor pentru ștrengari. Personajul principal va fi „Motanul Încălțat”, care îi va amuza pe cei mici într-un spectacol interactiv. Actorii de la Teatrul la Cinema București vor aduce pe scenă personaje îndrăgite de năzdrăvani, precum Motanul Încălțat, Prâslea, Prințeasa și Căpcăunul. Totul va fi sub forma unui joc, în care vor fi implicați și micii spectatori.

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Dacă vor fi condiții meteo nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *