Invitație la teatru pentru cei mici și cei mari, în week-end, la amfiteatrul Palas

Calcul la rece

Gongul va bate din nou la Amfiteatrul Palas, vineri, 29 iunie 2018, de la ora 20.00. De această dată, va anunța prezența „Bocitoarelor Vesele” pe scena în aer liber. Publicul se va distra copios la comedia după William Shakespeare, prezentată de Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani. „Bocitoarele Vesele” a obținut patru premii la Festivalul Internațional de Teatru „Aplauzele de Aur ale Bucovinei” Cernăuți – 2017. Este un spectacol construit cu ecouri care vin de la daci, cu felul lor de a fi, cu îndeletnicirile lor, cu frumoasele lor cântece. Ideea principală este că tot ceea ce am moştenit noi din folclor vine tocmai din măreţia acestui popor.

Întâmplări minunate
Prichindeii sunt și ei invitați la teatru. Duminică, pe 1 iulie, de la ora 19.00, copiii pot descoperi peripețiile lui „Peter Pen”, o producție a Ateneului Iași, în regia lui Iulian Ioan Sandu. Alături de visătorul Peter Pan, micii spectatori vor întâlni personaje haioase, fioroase sau inocente, precum Wendy, căpitanul Hook, Crocodilul Tic-Tac, Scăfârlie și multe altele. Împreună cu aceștia vor porni spre o țară a visurilor și a întâmplărilor minunate.

„Deschis la cultură”
Prețul biletului este 45 de lei pentru spectacolul „Bocitoarele Vesele” și de 25 de lei pentru „Peter Pan” și pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Dacă vor fi condiții meteo nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas. Amfiteatrul Palas este „deschis la cultură”, oferind publicului nenumărate spectacole dramaturgice, concerte și evenimente de divertisment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *