Stâlpul din giratoriu, noua \”minune\” din Caracal

D’ale vedetelor

Încă o minune la Caracal, în judeţul Olt: stâlpul din mijlocul giratoriului. Acesta este „uitat” pe viitoarea centură ocolitoare a oraşului, unde muncitorii au construit un sens giratoriu la doar câţiva centimetri de stâlpul de înaltă tensiune.

Drumul, la care se lucrează de aproape şapte ani, nu va putea fi dat în folosinţă până nu va fi mutat stâlpul. Cu toate astea, şoferii care circulă în zonă trebuie să ocolească stâlpul pentru a nu intra în giratoriu.

Iniţial, giratoriul nu era prevăzut în proiectul iniţial şi, deci, stâlpul nu încurca la momentul acela. Aşa că solicitarea de mutare a utilităţilor a fost făcută abia la începerea lucrărilor, iar distribuitorul de electricitate, proprietarul stâlpului, nu s-a grăbit să-l mute, CEZ susţinând că toate actele pentru mutarea lui vor fi gata abia pe 25 octombrie.

La centura de ocolire a Caracalului se lucrează din 2010. Termenul de finalizare a fost amânat de mai multe ori. Ultimul este decembrie 2017. Drumul  are o lungime de 10 km, iar costurile de amenajare se ridică la aproape 67 milioane lei, fără TVA. Peste 45 de milioane de lei au venit de la Uniunea Europeană.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *