Cântăreaţa de muzică populară l-a cunoscut pe preotul acuzat de pedofilie. A vorbit în premieră despre “minunile” lui Pomohaci

D’ale vedetelor

Mulţi spun despre Cristian Pomohaci că ar fi un preot cu har, care mai face şi minuni. O cântăreaţă care l-a cunoscut personal pe preotul acuzat de pedofilie a vorbit în premieră despre \”minunile\” lui Pomohaci. Interpreta de muzică populară Corina Dragomir a fost la un pas să-şi facă operaţie de micşorare a stomacului din cauza surplusului de kilograme acumulat. În urma unei discuţii pe care a avut-o cu Cristian Pomohaci, acesta a convins-o să renunţe la intervenţie.

Corina Dragomir nu se teme de nimic. Adrenalina e cea mai bună prietenă a ei şi face lucruri pe care mulţi le-ar numi nebuneşti. La împlinirea vârstei de 48 de ani şi-a făcut cadou un salt cu paraşuta… A zburat ca un fulg şi cu parapanta, deşi surplusul de kilograme i-a cam dat bătai de cap. Nemulţumită de silueta rubensiană, Corina Dragomir a fost la un pas să-şi taie stomacul. Totuşi, dintr-o singură propoziţie, Pomohaci a făcut-o să renunţe.

“De obicei, la sală vin fete subţirele, mai tinerele… La mine… Merg ca să mă întreţin, măcar să rămân aşa cum sunt. Aş fi vrut să-mi reduc puţin din stomăcel ca să mănânc mai puţinel. Brânduşa Covalciuc a făcut treaba asta şi a slăbit enorm. Eu am avut şansa să mă întâlnesc cu Cristian Pomohaci şi i-am spus ce vreau să fac. Iar el a zis: «Voi lucraţi împotriva bunului Dumnezeu»”, a povestit Corina Dragomir care, după discuţia cu Cristian Pomohaci, a renunţat la operaţia de micşorare a stomacului.

“Până la urmă mulţi mă plac aşa cum sunt şi mizez pe acest lucru. Eu zic că sunt o persoană credincioasă, nu mai mult decât alţi români care ştiu exact ce înseamnă sărbătorile noastre creştineşti, dar, aşa cât se poate, îl am pe Dumnezeu şi pe Măicuţa Domnului în suflet”, a mai spus Corina Dragomir.

Destinul Corinei Dragomir ar putea părea pentru mulţi un blestem. Ea nu-l priveşte aşa, ia viaţa în piept cu bune şi cu rele. Cântăreaţa nu a fost măritată niciodată. Deşi a fost la un pas de căsătorie, în loc de nuntă şi-a condus bărbatul iubit pe ultimul drum.

“Iubiţii mei au decedat. Oameni speciali, oameni deosebiţi. Simţeam că nu mai pot să cânt”, a povestit Corina.

La şase ani de la moartea subită a celui care urma să-i devină soţ, Corina Dragomir primeşte aceeaşi lovitură cruntă, după ce a încercat să-şi refacă viaţa alături de alt bărbat. Într-o excursie la munte, acesta şi-a rupt piciorul. Rana s-a infectat, apoi au urmat complicaţii care i-au adus şi tragicul sfârşit, chiar sub ochii interpretei.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *