Savurând plăcerile vieții în luxul Budapestei. Monica Bîrlădeanu, aniversare de vis în cea mai frumoasă cafenea din lume

Satiră cu ștaif
\"\"

Reîntoarsă din sublimul New York, Monica Bîrlădeanu a trăit o nouă experiență de vis. Luni, 12 decembrie, diva și-a sărbătorit ziua de naștere într-una dintre cele mai frumoase capitale din Europa, Budapesta. Dincolo de atmosfera de basm din metropola de pe Dunăre, Monica a avut surpriza de a regăsi o frântură din aerul new yorkez. „Birthday weekend la Budapesta. Super experiență, absolut divină, în ciuda vremii ploioase. Hotelul cu servicii impecabile, camere superbe, dar ce-a rămas cu mine, de fapt, a fost o atmosferă de Crăciun incredibil de frumoasă, caldă, cu mirosuri sublime, care-mi amintește perfect de The Plaza Hotel din NY (cel din Home Alone:)). Bineînțeles că am fost și la NY Cafe din interiorul hotelului, că doar tot social media a căzut de acord cum că ar fi cea mai frumoasă cafenea din lume. Și sunt de acord: este!”, s-a arătat Monica entuziasmată pe pagina sa de Facebook. Cu o splendidă arhitectură de la începutul secolului XX, faimoasa cafenea se află în interiorul hotelului Anantara New York Palace, acolo unde închirierea unui apartament costă 800 de euro pe noapte.

Monica (foto, pamflet): Oare dacă am împlinit 44 de ani, trebuie să beau 44 de pahare? Aș încerca, dar ce mahmur va fi portofelul meu a doua zi dimineață!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *