Rătăcit între spirit şi materie. Cătălin Timofciuc, un consilier cu sufletu-n Rai şi votul în şedinţele Consiliului Judeţean

Satiră cu ștaif

Noul consilier judeţean Cătălin Timofciuc pare a-l eclipsa pe tânărul său frate, Răzvan, în preocupări exotice. O scurtă trecere în revistă a contului de Facebook scoate la iveală elemente care compun portretul robot al unui nonconformist printre aleşii din fruntea judeţului. Timofciuc îşi împarte timpul între exaltări habotnice şi antrenamente asidue în domeniul artelor marţiale filipineze. Omul pare a dori să aibă protecţie atât din sferele înalte ale divinităţii, cât şi în sensul celei obţinute prin tehnici de luptă asiatice. Iată cum, într-un grup de politicieni liberali care se închină doar sfântului Klaus cel tăcut cu zilele îşi face treptat loc, am putea spune pas cu pas, un tânăr cu frică de Dumnezeu şi de sfânta zi a votului în plen.

Timofciuc (foto, pamflet): Am venit un pic la Hadâmbu, la o şedinţă de reculegere spirituală. Mi-am făcut cruce când am văzut care-i treaba: doar câţiva psalmi şi-un acatist pe ordinea de zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *