Achizitionarea de utilaje in cadrul SC MONDIAL CONSTRUCT SRL in vederea dezvoltarii activitatii de constructii rezidentiale si nerezidentiale

Metropola

SC MONDIAL CONSTRUCT SRL finalizeaza in data de 30.09.2019, implementarea proiectului “Achizitionarea de utilaje in cadrul SC MONDIAL CONSTRUCT SRL in vederea dezvoltarii activitatii de constructii rezidentiale si nerezidentiale”, cod SMIS 108379, contract de finantare nr. 2510 / 29.06.2018, proiect co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Autoritatea de management pentru Programul Operational Regional 2014-2020 este Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice  si Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar pentru implementarea acestui program in Regiunea Nord-Est  este Agentia Pentru Dezvoltare Regionala Nord Est.

Obiectivul general al proiectului: dezvoltarea activitatilor de constructii în domeniul cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, cresterea competitivitatii, si ridicarea standardulului calitatii serviciilor în cadrul SC MONDIAL CONSTRUCT SRL.

Obiectivele specifice: 1. Achizitia de utilaje si echipamente specifice categoriilor de lucrari de constructii, ceea ce va permite modernizarea procesului tehnologic, rapiditate si calitate sporita a lucrarilor, dar si rationalizarea consumului de resurse materiale, umane si financiare în cadrul firmei SC MONDIAL CONSTRUCT SRL; 2. Crearea a 3 noi locuri de munca, si mentinerea acestora pe o perioada de minim 3 ani dupa finalizarea implementarii investitiei.

Rezultate obtinute: 1. Achizitia a 8 echipamente specifice categoriilor de lucrari de constructii (buldoexcavator cu picon, buldoexcavator, încarcator multifunctional, generator pentru sudura, mai compactor, ciocan demolator, betoniera,placa compactoare) si 1 sistem fotovoltaic; 2. Un proiect implementat cu un management adecvat si cu respectarea cerintelor de informare si publicitate realizate; 3. 3 noi locuri de munca create si ocupate.

Prin implementarea sa proiectul are un impact major la nivelul localitatii prin crearea a 3 noi locuri de munca. Achizitionarea acestor echipamente moderne, cu performante ridicate conduce la cresterea competitivitatii firmei pe domeniul constructiilor rezidentiale si nerezidentiale.

Proiectul s-a implementat in perioada 29.06.2018 – 30.09.2019. Valoarea totala a proiectului este de  1,332,100.13 lei din care asistenta financiara nerambursabila  894,052.81 lei din care FEDR 759,956.07 lei Locul de implementare: Municipiul Iasi, str. Moara de Vant, nr 32 A, zona COMPLEX SPORTIV ClRlC, nr CAD 16840 -, C5, judet Iasi.

Pentru informatii suplimentare privind derularea proiectului puteti contacta SC MONDIAL CONSTRUCT SRL, la telefon 0741355399, e-mail: mondialconstruct@yahoo.com, persoana de contact: TRIFINA CIPRIAN-MARIUS.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

\"\"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *