Regina fitness-ului si-a gasit pereche pe masura.Cum arata cel care a cucerit-o pe tanara cu cele mai bine lucrate forme

D’ale vedetelor

Are forme atat de bine lucrate incat cu greu poate purta jeansi, iar cel de care s-a indragostit ii impartaseste pasiunea pentru sport.

I se spune experta in \”belfie-uri\”, pentru ca isi face fotografii in care cel mai adesea apare posteriorul sau. Posterior care a strans peste 10 milioane de follow-eri, din 900 de postari, in timp ce Jen urmareste doar 117 persoane.


Dupa ce le-a prezentat-o fanilor pe mama sa, la fel sau mai sexy decat ea, Jen Selter a postat o imagine in care apare in bratele unui barbat, fix de Ziua Indragostitilor.

\”Esti mai bun decat privelistea asta!\”, a scris vedete de pe Instagram in dreptul imaginii, iar urmaritorii sai au intrat in extaz.

Desi barbatul sta cu spatele si cei doi se afla in apa pana la mijloc, e clar ca este plin de muschi si ca face parte dintre \”baietii rai\”, avand in vedere ca in fotografie se observa si un tatuaj de dimensiune mare.

Presa internationala a speculat de mai multe ori relatia tinerei, pe internet aparand imagini cu presupusul iubit.


Sursa: perfecte.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *