Betty Salam a apărut cu burtică de ”gravidă” şi acum a spus TOTUL: ”Nu am de ce să ascund!”

D’ale vedetelor

Betty Salam a apărut cu burtica de ”gravidă” la petrecerea unor prieteni, iar acum a spus totul fără ocolişuri.

Betty Salam trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin, iar toţi prietenii aşteaptă ca cei doi să le dea vestea cea mare. Zilele trecute, Betty a apărut la o petrecere îmbrăcată într-o salopetă albă, cu decolteu adânc, care a lăsat la vedere o ”frumuseţe” de burtică, iar gândul tuturor s-a îndreptat către o posibilă sarcină.

Fiica lui Florin Salam a vorbit pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, despre apariţia care le-a dat de gândit tuturor, infirmând însă zvonurile potrivit cărora ar urma să devină mămică.

”Nu, nu sunt însărcinată. Da, am văzut că am burtă şi că se vede încă dinainte de a pleca de acasă, dar asta e. Probabil mâncasem mai mult, acum ce să fac?! Nu am de ce să ascund, dar nu sunt însărcinată. E cam devreme totuşi…”, a declarat Betty Salam pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Chira dacă e vacanţă, Betty Salam nu se ţine de petreceri, ci trage din greu pentru cariera artistică: ”Vara asta o să mi-o petrec muncind. Am concerte. O să mergem de două ori şi în Turcia. Da, o să meargă şi fratele meu cu noi, o să fim mai mulţi”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *