Beyonce de România, dezvăluiri despre Nicolae Guţă: „A făcut testul HIV. Aşteaptă rezultatul”

D’ale vedetelor

Beyonce de România, fosta iubită a lui Nicolae Guţă, a făcut dezvăluiri despre manelist după ce s-a vehiculat că acesta ar putea avea SIDA. Beyonce de România a afirmat, la TV, că Guţă a făcut testul HIV şi că aşteaptă rezultatul.

„Avea branula în mână, părea mai mult mort decât viu. Nicolae şi-a făcut analizele şi aşteaptă rezultatul testului HIV”, a declarat Beyonce de România la „Wowbiz”.

Despre Nicolae Guţă s-a spus că ar putea avea SIDA după ce au apărut imagini cu manelistul foarte slăbit. Nu mai puţin de 25 de kilograme a slăbit Nicolae Guţă iar burta lui proeminentă de altădată e doar o amintire.

Când au văzut imaginile recente cu Guţă, fanii săi au transmis pe Facebook mesaje alarmante: “Eşti un schelet ambulant, Doamne Fereşte, bat în lemn, dar tu eşti că o stafie, urâtă – fiinţă!”(…) “Guţă ai slabit cam mult, mai lasă femeile şi ia şi mănâncă şi dormi” (…) “Nu vreau sa fiu răutăcioasă, dar arăţi foarte rău … parcă ai fi bolnav, o boală care te usucă pe picioare zici că ai SIDA … Doamne fereşte. Iartă-mă că spun asta … eu sper doar să mă înşel … poate eşti doar obosit şi stresat şi ai nevoie de o pauză … tu ştii cel mai bine despre starea ta de sănătate. Succes în continuare!”

Guţă este cardiac, a suferit un infarct acum 12 ani iar analizele recente i-au ieşit destul de rău.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.