Ce s-a intamplat cu JOJO dupa nastere! Acum a iesit la iveala!

D’ale vedetelor

Jojo a devenit mamă pentru a doua oară, în urmă cu o lună, când a născut o fetiță pe nume Zora. Micuța este primul copil al artistei cu actorul Paul Ipate.

La scurt timp după naștere, Cătălina Grama, cunoscută ca Jojo, vrea să redevină la silueta de dinainte de sarcină. Actrița vrea să reia exercițiile fizice, însă se confruntă cu o problemă care o îngrijorează.

Jojo a cerut sfatul fanilor ei

Jojo le-a împărtășit necazul fanilor într-o postare pe blogul personal și a cerut sfatul mămicilor care îi citesc articolele.

„Revenind la uter și la problema care îmi dă mie cele mai multe bătăi de cap. Am citit că într-o săptămână uterul cântărește jumătate din greutatea pe care o avea la naștere, iar după aproximativ o perioadă de două săptămâni ar trebui să cântărească aproximativ 300 de grame și să retragă aproape în întregime.

Citește și: Noi probleme pentru Oana Roman: „Mă plimb de la un spital la altul..”

După patru săptămâni, acesta ar trebui să revină la forma și greutatea sa inițială de dinainte de naștere, însă eu simt în continuare o senzație ciudată în legătură cu acesta. Hmm, o fi normal?

M-aș bucura să aud și poveștile voastre în legătură cu această problemă! Oare am devenit eu prea sensibilă și stresată în legătură cu schimbările prin care trece corpul meu sau nu sunt singura care a trăit aceste sentimente?”, a scris Jojo, pe blogul său personal.

Pe 10 ianuarie 2017, Jojo a născut o fetiță care a primit numele de Zora. Actrița mai are un fiu, Achim, din căsnicia cu Ionuț Grama.

 Sursa: Huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *