Pe cine a pus Smiley şef peste avere. E cineva din familie

D’ale vedetelor

Toată lumea îl ştie pe Smiley, însă mai puţini îl cunosc pe fratele mai mic al solistului, Filip. Click! a stat de vorbă cu tânărul care stă în umbra fratelui său şi îl ajută la “HaHaHa Production”. Despre activitatea de la casa de producţie, familie şi amintiri din copilărie, fratele lui Smiley a povestit într-un interviu pentru Click!.

Numele tău este doar Filip Maria?
Mai sunt şi George. Mă serbez şi de Sfântul Gheorghe. Şi am 27 de ani!

Ce va face familia Maria de Crăciun?
Vom fi împreună, ca în fiecare an din ultimii 27. O să mergem în altă localitate. E primul an în care nu vom face Crăciunul în casa părintească, dar vom fi cu părinţii, rude şi prieteni. În aceeaşi structură, cu familia, deci nu ne dezminţim la lucrul ăsta.

Cum a fost în copilărie să îl ai pe Smiley frate mai mare?
A fost ca şi când aveam un prieten cu 7 ani mai mare. M-a învăţat multe lucruri, m-a luat după el, în orice împrejurări, în special la sport, la baschet, la fotbal. Eram pasionat de fotbal când eram copil şi ori de cate ori prindeam un fotbal cu Andrei era „uau”. Dacă el avea ocazia să meargă la fotbal mă lua şi pe mine.

Te-a sfătuit, te-a protejat?
Întotdeauna.

                                           Andrei Maria, Ioana Maria, Ion Maria şi Filip Maria

Tu eşti omul din umbra lui.
Da, lucrez cu el, iar mama noastră lucrează cu noi. De 3 ani lucrez şi eu. În momentul acesta sunt general manager al companiei HaHaHa Production. De un an şi jumătate eu sunt omul cu banii, cu strategiile. Andrei nu s-a mai băgat în treaba asta, cu deciziile, în ultima vreme. Odată pentru că îi mănâncă mult timp din viaţa de artist, iar ăsta e rolul pe care îl are în momentul acesta, cel de artist şi de compozitor. Şi antreprenor pe alocuri. Vrea să-mi dea mână liberă pe partea de management, pentru că am timp să mă ocup de absolut toate aspectele unei afaceri, pot fi în măsură să iau toate deciziile, având toate variabilele la îndemână, tot timpul. Pentru că eu ştiu în timp real ce se întâmpla cu afacerea.

Tu ce ai absolvit? Ce faci în timpul liber?
Am terminat Construcţiile şi în timpul liber cochetez şi cu aviaţia. Am PPL (Privat pilot Licence) aproape terminat, am inceput zborul la 17 ani, la Aeroclubul României. Se poate înscrie orice persoană care nu a împlinit 23 de ani. Cursuri gratis, trebuie doar devotament şi pasiune. Îmi place muzica, dar nu cânt, ascult multă muzică. Faptul că sunt un meloman înnăscut m-a şi atras să-l ajut pe Andrei. Primele viniluri pe care le-am avut au fost Pink Floyd, Pasărea Colibri, Led Zeppelin, am crescut de la 4 ani cu muzica.

(sursa: Click)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.