Monica Dascălu, în doliu! Mesajul trist transmis de prezentatoarea TV în urmă cu puţin timp

D’ale vedetelor

Monica Dascălu trece prin momente cumplite, după ce a aflat că tatăl său s-a stins din viaţă. Îngenuncheată de durere, prezentatoarea TV a împărtăşit vestea tristă pe care a primit-o cu prietenii. Iar pe pagina de Facebook a scris un mesaj emoţionant în memoria tatălui ei.

Astăzi e o zi neagră pentru carismatica prezentatoare Monica Dascălu. Tatăl ei a încetat din viaţă, iar suferinţa e de nedescris. În semn de omagiu, vedeta şi-a schimbat poza de profil de pe Facebook, unde şi-a pus doliu, iar la scurt timp a notat un mesaj trist.

\”Dumnezeu să te odihească în pace, tata!\”, a scris Monica Dascălu.

Monica Dascălu se află la pupitrul ştirilor PRO TV de mai bine de 15 ani, iar peste câteva luni, prezentatoarea va schimba prefixul. Ochii albaştri în care te poţi pierde doar la o simplă privire îi moşteneşte de la bunica ei.

După ce au aflat de drama pe care o trăieşte, prietenii i-au scris mai multe mesaje de condoleanţe: \”Dumnezeu să-l ierte!\”,  \”Momente grele! Condoleanţe!\”, \”Sincere condoleanţe!\”.

În urmă cu şapte ani, Monica Dascălu a devenit Monica Băjenaru. Prezentatoarea de la PRO TV s-a căsătorit cu Mihai Băjenaru după o relaţie de cinci ani. În vârstă de 39 de ani, vedeta încă nu a devenit mamă, dar… unii spun că nu e timpul pierdut.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *