Oana Zăvoranu, atac dur la adresa soţiei lui Pepe! Vedeta nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit: ”Crezi că iapa lui Paşcu e fericită…?“

D’ale vedetelor

Oana Zăvoranu a primit un cadou neaşteptat, ce a bucurat-o foarte tare, vedeta îşi dorea de mulţi ani un pisoi care să semene cu Marty, animăluţul pe care l-a iubit enorm şi a murit acum câţiva ani. După multă vreme, bruneta şi-a împlinit cel mai mare vis şi l-a împărtăşit cu prietenii virtuali.

El este the Prince,JayZ ,cel mai nou membru al familiei,urmasul RAGDOLL PUR ,MOTANEL,al lui Marty the King! Urmas in sensul de rasa pura… Are patru saptamani ca Princess RIRI…multumesc mult”, a scris Oana la fotografia postată.

Printre zecile de mesaje primite, vedeta s-a “trezit“ cu un comentariu pe care nu l-a agreat şi a răspuns dur, atacând-o pe Raluca, soţia lui Pepe. “Ce frustrat e iubi tau cand aude numele Pepe”, este comentariul  ce a stârnit-o pe Oana, care nu a întârziat să îi răspundă:”Crezi cumva ca iapa lui Pascu este fericita cand aude numele Oana?”. La scurt timp, a intervenit şi soţul vedetei, care a precizat că nu este frustrate, în numele lui Pepe nu are ce căuta în live-urile lor. “Gagico, nu sunt frustrat, doar ca ce e trecut e trecut, asa ca nu are ce sa caute acest nume in live-urile noastre”.

Noul motan al Oanei Zavoranu.
Noul motan al Oanei Zavoranu.

Oana Zăvoranu a ”dat din casă” şi a povestit cum se descurcă soţul ei, Alex Ashraf, în dormitor. Oana a răspuns cu sinceritate întrebărilor adresate  şi a vorbit despre ”bărbăţia” soţului. Alex s-a ruşinat…ca o domnişoară!

„E dotat pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoştinţă de cauză. Este şi tandru. Eu poate nu vreau în fiecare seară. Sunt de părere că bărbatul trebuie să stea după femeie şi nu femeia după bărbat”, a spus Oana Zăvoranu. Alex s-a înroşit şi a dres-o cu o glumă: „Pot să plec din emisiune?”

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.