Guţă chiar e ”idolul femeilor” în dormitor. Moldoveanca ce l-a iubit aprig i-a făcut portretul ”Mi-a plăcut cum…”

D’ale vedetelor

Nicolae Guţă a avut o relaţie pasională, dar scurtă, cu o moldoveancă de peste Prut, dar totul s-a sfârşit acum şi el s-a întors la fosta lui parteneră, Cristina. Blonda care a trăit alături de manelist s-a hotărât să spună lumii ce fel de om este Nicolae Guţă!

Relaţia lui Guţă cu Nina a fost scurtă, dar intensă
Relaţia lui Guţă cu Nina a fost scurtă, dar intensă

Nina, moldoveanca care a trăit cu Guţă, îl descrie pe manelista ca fiind cu adevărat ”idolul femeilor”, în dormitor ori în public, precum ar spune una din melodiile cântate cu foc de Guţă.

„Relaţia cu el nu a fost de lungă durată, dar a fost superb alături de el, m-am simţit foarte bine. Este o persoană foarte faină, iar după despărţire am decis ambii să rămânem amici. Nu am obţinut nici un ban în urma relaţiei, aşa cum s-a speculat în presă, nu este adevărat aşa ceva. El e o persoană foarte grijulie şi sinceră, m-am convins cât de mult a ţinut la mine (…) Presa scria că ne-am cunoscut la un concert, însă nu e adevărat. Ne-am cunoscut pe reţelele de socializare, el a început discuţia, am vorbit o perioadă şi apoi ne-am văzut. Aproximativ două săptămâni am stat împreună, pe urmă eu am plecat de la el. Nicolae îşi dorea să rămân, eu însă am decis mai bine să plec. Mi-a plăcut cum se comportă cu mine, cu cât respect o face. El e un om foarte bun”, a spus ea pentru o publicaţie online din Republica Moldova

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.