Una dintre surorile Lidiei Buble s-a pozat cu buza spartă. A povestit totul într-un mesaj

D’ale vedetelor

Estera Buble, una dintre surorile Lidiei, s-a ales cu buza spartă, după un incident. Ea a postat fotografia, în dreptul căreia a inserat şi un mesaj.

Isaac, unul dintre nepoţeii Esterei, este vinovatul! Băieţelul s-a zbenguitmai tare şi a surprins-o pe vedetă! A lovit-o involuntar în buză, care i s-a crăpat.

Estera Buble este sora cunoscutei cântăreţe Lidia Buble. Familia Buble are nu mai puţin de 11 fraţi şi surori, iar Estera este al cincelea copil al familiei. Şi-a început cariera în Arad, ca make-up artist, dar s-a mutat în Capitală, sfătuită de Lidia. De altfel, Estera se ocupă acum de imagina Lidiei Buble.

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot.

Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, a povestit Lidia Buble.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *