Incredibil! Cum arată LUCRĂRILE celor doi elevi din Dâmboviţa eliminaţi de la BAC pentru scrisuri diferite deşi luaseră note de 9,87 şi 9

D’ale vedetelor

Lucrările celor doi elevi din Dâmboviţa care au fost eliminaţi de la BAC deşi luaseră note de 9,87 şi 9 au fost urcate pe internet, după ce ancheta a fost finalizată şi decizia de eliminare menţinută.

Ancheta în cazul celor doi elevi din Dâmboviţa care au fost eliminaţi de la BAC pe motiv de fraudă a ajuns la sfârşit.

Corpul de control al ministrului Educatiei a stabilit ca lucrarile celor doi candidati din judetul Dambovita care aveau doua scrisuri diferite contin semne distinctive, mentinand decizia de eliminare din examenul national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017, la proba scrisa la disciplina Istorie. Notele obtinute de ambii candidati la celelalte doua discipline de examen vor fi recunoscute. Ambii candidati pot insa sustine proba Istorie in sesiunea din august, fiindu-le ridicata interdictia de a participa la urmatoarele doua sesiuni ale examenului, anunta marti Ministerul Educatiei.


După ce Ministerul Educaţiei a anunţat decizia, în mediul virtual au apărut şi primele imagini cu lucrările celor doi elevi, care au fost eliminaţi din cauza scrisului diferit din lucrări.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.