Mărțișoare cu patina timpului și create de artiști plastici, în week-end, la Palas

Metropola

Primăvara este foarte aproape, așa că în ansamblul Palas își fac prezența vestitorii săi cu șnur alb și roșu. În acest week-end, agenda evenimentelor include târg de obiecte de artă și antichități, expoziție de mărțișoare create de artiști plastici și ateliere de muzică.

Vineri, pe 22 februarie 2019, la Palas începe o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi. Zeci de anticari din diferite colțuri ale țării vor împărtăşi cu vizitatorii pasiunea pentru cele mai frumoase şi interesante obiecte cu patina timpului. Cei care doresc să îşi îmbogăţească propriile colecţii sau caută un mărțișor aparte vor găsi la parterul Atriumului o varietate de piese cu dichis: bijuterii, numismatică, filatelie, ceasuri, porţelanuri, mic mobilier, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe alte articole înnobilate de trecerea timpului. Târgul este organizat în parteneriat cu Bucovinart şi poate fi vizitat până duminică inclusiv.

Expozanți cu talent
Sâmbătă, în Atrium Palas, zona magazinului Zara, începe primul eveniment care anunță venirea primăverii prin mărțișoare realizate de artiști plastici. Vestitori ai anotimpului verde realizați prin tehnici plastice, din sticlă, ceramică, pictură, lemn sau metale, îi vor încânta pe vizitatori și le vor oferi prilejul de a dărui simboluri cu adevărat speciale. Atelierul este format din tineri artişti vizuali, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici, care vor impresiona prin micile lor opere de artă, transpunând tradiționalul mărțișor într-o interpretare modernă și artistică. Expozanții cu talent vor fi prezenți la Palas până pe 3 martie.
Duminică, de la ora 14.00, în Atrium, copiii sunt invitați la ateliere de muzică susținute de Petran Music School. Vor avea posibilitatea să învețe primii pași în interpretarea la un instrument preferat sau să-și demonstreze talentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *