Frații Muraru, o pereche confundabilă de politicieni. Alexandru Muraru se dă faultat de parlamentarii AUR

Satiră cu ștaif

Plângărețul deputat Alexandru Muraru a luat-o zdravăn pe arătură. După ce un deputat AUR i-a transmis că o să dea socoteală despre ce a spus cu privire la partidul lui George Simion, ieșeanul nostru a intrat în panică, depunând o plângere penală prealabilă la Poliție pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare. Atitudinea lui Muraru e cel puțin comică, așa că am vrut să vedem ce trăiri are parlamentarul respectiv în aceste zile stresante. (pamflet)

  • Ah, oare ce mă fac, ce mă fac? N-am dormit toată noaptea. Dacă aș fi făcut-o, sigur aș fi avut coșmaruri cu cei de la AUR, în frunte cu acel deputat care m-a amenințat că cică o să dau socoteală că i-am făcut extremiști. Lasă că o să vadă el! O să-l chem pe frate-meu din America să-l pun în dificultate, să văd dacă ne deosebește. Dar nici nu trebuie să vină Andrei. O să trimită el niște băieți de la CIA și FBI să-i bage mințile în cap ăluia de la AUR! Atunci să vă văd, băieți, cine are puterea în România! V-ați pus cu fratele ambasadorului României în SUA. Ați văzut că s-a pozat cu Woody Harrelson. Dacă e pe fază și se mișcă repede, se poate trage în poză și cu Stallone sau Dolph Lundgren. Așa că grijă mare. Vine Stallone și vă arată el vouă. Mușchii lui. Iar Șoșoacă să o lase mai moale cu impresiile ei că e Xena, prințesa războinică. Vorbesc cu Raluca Turcan și-i trage niște figuri de karate de numa, numa. Raluca a studiat la Moscova, știe tehnici din astea de luptă, s-a antrenat cu băieții de acolo. Auziți, băi ăștia de la AUR, o să vă cotonogim curând, dar să se termine un pic panarama asta cu Cîțu. Omul e caftit serios și trebuie să-i acordăm un pic de ajutor, să-l bandajăm pe unde se poate. Nu mai vorbesc de domnul Iohannis, care e și el bine făcut și poate da o directă de dreapta, la o adică. Avem echipă, avem valoare, și de AUR nu ne doare! Mda, ia să recitesc ce-am scris până acum. Hm, par destul de motivaționale însemnările mele. Totuși, nu voi risca să merg cu mâinile goale la următoarea ședință din Parlament. Mă voi îmbrăca într-un echipament SWAT, mi l-a făcut frate-meu cadou de ziua mea, de fapt a noastră. Sigur voi trece neobservat printre băncile din sala de ședințe. Da, e bine să fiu cât mai ponderat, să nu stârnesc discuții cu auriștii de față.

Alexandru Muraru (foto dreapta, pamflet): Haha, Andrei, ce bine e că suntem gemeni. În loc să mă fugărească pe mine ăia de la AUR, o s-o iei tu pe cocoașă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *