Emoţionant! Prima fotografie cu fetiţa Dianei Bart

D’ale vedetelor

Diana Bart, prezentatoarea ştirilor de la Prima TV, a născut sâmbătă o fetiţă frumoasă şi perfect sănătoasă, iar acum le-a arătat tuturor prima poză cu micuţa. Fanii s-au grăbit să o felicite!

Diana Bart, prezentatoarea ştirilor Focus Magazin de la Prima TV este extrem de mândră de fetiţa ei şi a aşteptat câteva zile până s-o arate lumii, probabil din superstiţie. Jurnalista a publicat fotografia ”clasică”, pentru că din batrâni se spune că nu e bine să arăţi faţa copilului până la botez, cu mânuţa fetiţei strînsă în mâna ei. Fotografia înduioşătoare a adus imediat sute de urări de sănătate şi fericire, prietenii virtuali ai ştiristei declarându-se emoţionaţi de frumoasa veste.

Minune! #wonderful #moments #life #god #thankyou #love #mothernature #family #mamica #fericire #bebe #like4like” a scris, în stil modern, Diana la descrierea fotografiei.

Diana Bart, prezentatoarea Prima TV a ştirilor Focus Magazin, a născut o fetiţă pe care o va boteza Maira. Frumoasa prezentatoare a adus-o pe lume după un travaliu de 13 ore, la o clinică privată din Bucureşti.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.