Mama Denisei a crezut că descoperit leacul-minune ca să-şi vindece fiica. ”4 linguri pe zi şi boala dispare”

D’ale vedetelor

Mama Denisei îi este alături în fiecare clipă de la debutul bolii artistei şi face tot ce îi stă în putinţă ca fiica sa să se însănătoşească. Ea îi caută reţete naturiste care i-ar putea ameliora starea şi le arată şi prietenilor rezultatul cercetărilor sale. Femeia i-a adus şi un terapeut naturist iar o vreme, sfaturile acestuia au ajutat-o pe Denisa, înainte ca starea sa să se agraveze din nou încât să ajungă pe un pat de spital din Bucureşti.

Geta, mama Denisei, a căutat zi şi noapte leacuri naturiste pentru fiica sa, iar atunci când a avut o speranţă, a aplicat tratamentul şi le-a arătat şi altora ce ar putea să meargă în cazul fiicei sale. Nu se ştie exact afecţiunea de care suferă Denisa, dar cu siguranţă ficatul îi este foarte afectat şi nu mai funcţionează corespunzător. Mama manelistei a distribuit, de curând, un leac naturist despre care a auzit că ar face minuni în cazul personanelor bolnave de cancer. „Cel mai puternic remediu împotriva cancerului: 4 linguri pe zi si boala dispare!” a postat Geta pe reţeaua de socializare.

Acesta este un aliment pentru vindecarea intregului organism, un aliment care are ca efect retragerea cancerului”, sustine profesorul Mermersky, conform secretele.com. Preparatul curaţă vasele de sange, rinichii si ficatul, vindeca inima si creste imunitatea. De asemenea, imbunatateste activitatea creierului, sprijina memoria si previne infarctul sau accidentele vasculare cerebrale. Multi oameni sustin cu convingere ca ar fi cel mai eficient remediu impotriva tuturor tipurilor de cancer. Ingrediente: 15 lamai proaspete, 12 catei de usturoi, 1 kg de miere , 400 de grame de grau incoltit si 400 de grame de nuci proaspete.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.