Duo Cepalis. Doina şi Roxana Cepalis, un cuplu de succes în afaceri

Râs cu plâns

Oraş mic, aproape ruinat economic, Paşcaniul se remarcă, paradoxal, cu una dintre cele mai bogate femei de afaceri din România. Doina Cepalis, proprietara companiei Te – Rox Prod, a reuşit să facă o avere de 30 de milioane de euro la capătul a 17 ani de afaceri în domeniul textil. Husele şi scaunele de siguranţă auto pentru copii i-au adus profituri substanţiale şi o consacrare în peisajul mediului de afaceri internaţional. Fiica sa, Roxana, este la rândul ei deţinătoarea unei firme, sub atenta îndrumare managerială şi financiară a mamei. Mai multe despre relaţia afectivă dintre cele două femei de succes din Paşcani pot fi aflate din stenograma unei discuţii purtate recent la o cafenea de fiţe.

\"\"
Roxana Cepalis: Mami, mami! Am văzut un supertelefon la mall, vreau să mi-l iau. Vai, parcă sunt reclama aia la BRD, miau tot ce vreau!
Doina Cepalis: Roxana, nu te mai copilări. Administrezi o afacere de milioane de euro şi te porţi ca o puştoaică răzgâiată. Nu aşa se vorbeşte despre o achiziţie. Cum te-am învăţat eu să spui?

Hmm… Doamna Cepalis, având în vedere necesitatea comunicării de informaţii către partenerii noştri de afaceri, consider oportună achiziţionarea unui dispozitiv de telefonie mobilă, cu o valoare de piaţă de circa 1.000 de euro.
Ei, aşa da. Studiind argumentaţia pe care mi-ai pus-o la dispoziţie, îmi exprim acordul de principiu. Sper să nu te superi, Roxănica, dar trebuie să avem o bună comunicare instituţională.

Ai dreptate, mami, mereu am câte ceva de învăţat de la tine. Ştii, m-a sunat Johnică, iubi al meu din Buşteni. Ar vrea să facem Revelionul împreună, într-un loc exotic. Dar nu în Dubai sau Miami, sunt destinaţii prea banale.
Dar de când e aşa banal să mergi în Dubai? Zău, mă surprinzi pe zi ce trece. Şi unde v-aţi gândit să faceţi Revelionul?

La o pensiune de pe lângă Paşcani. Nici nu ştiu cum se numeşte, dar tocmai ăsta este farmecul. Vrem să explorăm necunoscutul, zona crepusculară a Moldovei.
Aoleu, dar ce să căutaţi voi prin codrii Paşcanilor? Credeam că Johnică gândeşte mai matur, dar văd că m-am înşelat. Păi, vă daţi seama la ce pericole vă expuneţi?

Păi, cu atât mai bine! Asta ne şi dorim. O pensiune amărâtă, izolată, cu muşamale pe mesele din bar, pahare murdare, paturi şubrede. O adevărată aventură!
Off, am muncit o viaţă întreagă pentru ca fetiţa mea să facă revelionul la Gâşteşti! Nerecunoscători mai sunt copiii din ziua de azi. Ia dă-mi înapoi referatul cu dispozitivul de comunicare mobilă. Cât, 1.000 de euro? Îţi aprob doar 100!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *