Vedete în pauza de cafea. Monica Bârlădeanu, distribuită într-un rol crocant, cu aromă de pizza

Râs cu plâns

Bette Davis, Audrey Hepburn? Vax! Degeaba eşti vedetă la Hollywood, dacă nu ştii să ronţăi cipsuri ca o divă adevărată

Monica Bârlădeanu şi Catrinel Menghia, cele două fotomodele de succes plecate de la Iaşi, îşi continuă cariera cu brio, alternând prezentările de modă sau diverse produse cu lumea filmului. După o perioadă în care a dispărut din atenţia publicului, Monica Bârlădeanu a revenit în prim planul media, începând filmările la Ferma vedetelor, emisiunea la care a renunţat Iulia Vântur. Pe de altă parte, Catrinel Menghia (Marlon) îmbină rolurile pe care le interpretează în diverse producţii italiene de televiziune cu o nouă calitate, cea de brand ambasador al telefoanelor şi componetenlor IT marca Huawei în România. Prin urmare, două ieşence foarte ocupate, dar nu atât de mult încât să nu aibă timp de o cafea împreună, plus conversaţia de rigoare.

Monica Bârlădeanu: – Tu, Catrinel, abia aştept să termin filmările la emisiunea asta cu ferma lu’ peşte. Păi am venit tocmai de pe plajele din Los Angeles ca să mă afund prin noroaiele patriei, doar pentru un amărât de rating?
Catrinel Menghia: – Mie-mi spui? Eu trebuie acum să fac reclamă la nişte telefoane chinezeşti, îţi dai seama cum am ajuns? De la Cinecitta în Dragonul Roşu, la engrourile cu tot felul de casetofoane şi celulare cu sclipici. Bine, oamenii au fost amabili, mi-au dat titlul de brand ambasador, măcar să am şi eu un rang diplomatic, să mai prind vreo recepţie, vreo măslină în lumea bună.

M.B.: – Te-au fraierit, tu, fată! Brand ambasador e ca şi cum ai fi un comis voiajor care vinde tigăi din uşă în uşă. N-are treabă cu diplomaţia, decât doar că, într-adevăr, trebuie să fii diplomată cu clienţii, să nu-i enervezi şi să-ţi dea cu tigaia în cap.
C.M.: – Oricum, mai lucrez pentru chinezi maxim 2 – 3 luni, cât să treacă iarna şi să am ceva bani de sărbători, apoi mă întorc pe platourile de filmare. Ţie nu îţi este dor să te apuci din nou de cinema?

M.B.: – Ba da, tocmai de aia m-am şi dus în California. Mă gândeam că poate prind vreun rol, oricât de mic, în vreun serial din ăla de prânz, soap opera, cum le zice pe acolo. Ştii că denumirea de “soap opera” vine de la faptul că, pe vremuri, serialele de acest gen erau sponsorizate de mărci de săpun, detergent, chestii din astea?
C.M.: – Mda, filme pentru gospodine, cunosc treaba. Îmi pare rău, Moni, dar eu nu cobor chiar la nivelul ăsta artistic. Mai bine prezint mostre de chinezării, decât să-mi crape pielea în chiuvetă de la atâta Fairy. Stai, văd că mă sună cineva pe acest superb telefon Huawei! Hai, nu vrei să cumperi unul? Ţi-l dau ieftin, la promoţie, ca între dive!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.