Decizie radicală în cazul preotului CRISTIAN POMOHACI! S-a aflat chiar acum! \”Adevărul…\”

D’ale vedetelor

O înregistrare care a apărut în presa clujeană a stârnit un scandal monstruos, avându-l drept protagonist pe controversatul preot Cristian Pomohaci. După ce a făcut publice poze cu regretatata Ileana Ciuculete, părintele este acuzat că a încercat să corupă sexual un minor.

Preotul Cristian Pomohaci este cercetat de procurorii şi poliţiştii din Mureş pentru racolare de minori în scopuri sexuale, după ce ar fi promis unui adolescent că îl va plăti dacă va întreţine relaţii sexuale cu el. Această veste şocantă i-a împărţit pe români în două tabere: unii îl apără pe preot, în timp ce alţii îl pun la zid.

Printre cei extrem de uimiţi de scandal se numără şi primarul Ovidiu Creţu, cel care a luat o decizie radicală în privinţa preotului Cristian Pomohaci, interzicându-i să mai cânte la Târgul Mare al Bistriţei. \”Eu cred că este civilizat să păstrăm o anumită reţinere, dar pentru orice eventualitate am cerut Centrului Municipal de Cultură să nu semneze contractul cu Cristian Pomohaci având în vedere situaţia delicată în care este. Îmi exprim pe de-o parte totala surprindere, şocul chiar, pe care l-am avut când am citit, părerea de rău că un interpret de muzică populară foarte celebru, un preot, este în această situaţie. Sper ca adevărul să nu fie cel care l-am auzit, să fie totuşi o greşeală sau o făcătură, dar pentru orice eventualitate am luat această măsură\”, a declarat primarul.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *