OANA LIS le-a arătat tuturor imaginea! Şi-a schimbat look-ul şi a apărut fără pic de machiaj

D’ale vedetelor

Oana Lis a reuşit să ia pe toată lumea prin suprindere din nou, după ce a decis să îşi schimbe look-ul şi să renunţe la nuanţa de blond care a consacrat-o.

Soţia lui Viorel Lis, fostul primar general al Capitalei, a decis să îşi facă o schimbare de look, iar după ce a ales o nuanţă de şaten deschis pentru podoaba sa capilară s-a fotografiat împreună cu una dintre cele mai dragi fiinţe din viaţa sa. Mai exact, Oana Lis s-a fotografiat împreună cu bunica ei, iar pentru respectivul moment din faţa camerei a decis să nu poarte absolut deloc machiaj. Imediat, fanii au reacţionat şi i-au lăsat acesteia sute de aprecieri, dar şi numeroase comentarii în care au lăudat-o pentru apariţia sa. „În poza asta eşti tare frumoasă, naturală şi şatenă!“ sau „Ce poză frumoasă, arăţi super fără make-up“, au fost doar câteva dintre mesajele celor care o urmăresc pe Oana Lis pe Facebook.

Oana Lis s-a fotografiat fără pic de make-up alături de bunica eiOana Lis s-a fotografiat fără pic de make-up alături de bunica ei

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *