Bârfe reale, sunt mișto tare. Domnul TT joacă la ambele capete

Haz de necaz

Avem un mișto despre cel mai în vogă ministru român, cel al giustiției. Ei, mister TT e ministru de câteva luni, dar nu vrea să dea hățurile nici la universitate. Deși formal a fost numit un înlocuitor, în fapt tot TT conduce universitatea. L-am vazut în week-end, cu ochii noștri, cum ieșea pe ușa principală de la Corpul „A”. Coincidență, veți spune. Nici pomeneală, vă replicăm. Sursele noastre din reftorat susțin chiar că mister TT vine zilnic pe la universitate. Cică dimineață ia avionul de București, stă câteva ore la minister, iar după amiază revine la Iași tot pe calea aerului. Adică, dimineața stă în fotoliul de ministru, după-amiază în cel de reftor. Hai că asta-i tare de tot.

Un nou tip de traseist politic: La panarama asta pe care au făcut-o liberarii care voiau să spargem banii pe două aspiratoare de aer s-a aliat și un cadru universitar. Silviu Vurlui, fost membru al partidului 4 Iași, fost admirator înfocat al usereului local condus de Coconette, e acum în alianță cu liberarii ieșeni. Păi, domnule Vurlui, e al treilea partid cu care cochetați în ultimele 12 luni. Asta e schimbarea clasei politice pe care o clamați? Traseism înfiorător într-un singur an. Păi, ce doctrină, ce prințipii? Suntem curioși cum se va încheia această colaborare între Vurlui și liberali. Cu o ofertă scrisă, cu un carnet galben de partid, cu o funcție onorifică în corul bocitoarelor liberare? Stăm pe fază și raportăm tot.

Pile ca pe vremea PCR la Național: Băi, frate, nu ne putem dezbăra de vechile metehne, neam. Acum câteva zile am fost la Teatru, la sala studio. Maxim 100 de locuri, lumea prezentă. Cu 15 minute înainte de începerea piesei au mai venit încă trei cucoane. Din discuția de la poartă, mesajul a fost limpede: femeile nu aveau bilete, dar fuseseră trimise de direftorul Hagi Mulea. Cică să li se facă loc. Cei care au fost în sala studio știu că nu prea ai unde arunca un ac dacă sala e plină și vin toți spectatorii. Și a fost plină și tura asta, au venit toți până la ultimul. Așa că angajații teatrului au mai adus trei scaune pe care le-au plantat pe culoar. Ca să încapă și cele trei cucoane, pile ale direftorului Hagi Mulea. Nu ne mai facem bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.