Bârfe lejere, citiți-le cu plăcere. Liberarii ieșeni imploră o revenire spectaculoasă

Haz de necaz

Liberarilor de frunte din Iași le încolțește o idee creață. Cum ar fi să revină în forță un fost lider de-al lor care să-i ducă iar pe cele mai înalte culmi electorale? Lucrurile stau cam așa: în filiala dezbinată vor avea loc în curând alegeri interne. Se vorbește despre doi posibili candidați: Costeluș și Muguraș de la munte. Dar cei mai mulți susțin că niciun dintrei cei doi nu va fi în stare să resusciteze filiala. Și-atunci, speranța se pune în revenirea spectaculoasă a lui Avoievodiței. Da, ați auzit bine. Liberarii speră ca procesul lui Avoievodiței să se termine repede și cu bine, iar El Însuși să revină în fruntea partidului din Podu ăl Roș. La primă vedere, scenariul pare fantezist. Dacă vă gândiți de două ori, veți vedea că ar exista ceva șanse.

Un deputat face turul țării și-și vinde cartea. Este pur și simplu senzațional Văru Jan. Văruit din senator în deputat la alegerile din decembrie trecut, Văru Jan nu are nicio preocupare legislativă, nici pentru ieșeni, nici pentru români. Dar, totuși, deputatul lui alde Moliceanu are niște ocupații. Știți ce? Face turul țării ca să-și lanseze cartea sa, volumul „Copiii războiului”. A fost la Oradea, Timișoara, Iași, Bacău, Piatra Neamț, dar nu ca să afle și apoi să se îngrijească de problemele românilor, ci pentru a vinde cartea și a da autografe. Păi, bine, domn deputat asta e urgența acum? Mai ales că ești în arcul guvernamental și ar trebui să propui proiecte care au acum mai multe șanse de reușită. Rușinică!

Acest consilier vrea să revină în prim plan. Consilierul nostru cel mai independent, Andrușca Postolaș de la 4 Iași, a terminat-o cu proiectele de hotărâre și a dat-o pe partea practică. De-aun exemplu, Andrușca a inițiat o acțiune de ecologizare la Veneția. Mai pe românește spus, se duce să strângă niște gunoaie de pe malul lacului. Gestul, oricât de frumos ar fi el, pare tot o acțiune de imagine făcută să-l mai țină un pic în atenția publică. Nu v-am spus? E deja hotărât să candideze la Primărie în 2020. La fel ca Marusică, fostul director liberar de la Aerohaltă. Bă, băieți, alegerile abia au fost acum 8-9 luni. Lăsați prostiile, mai sunt trei ani și trei luni până la scrutin. Apucați-vă și munciți în posturile pe care le aveți deja, consilier respectiv deputat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *