Bârfe speciale, sunt mișto tare. Încă unul a dezertat din Podu ăl Roș

Haz de necaz

Șucăr mare de tot la liberarii ăia din Podu Roș. Explicațiunea e simplă: încă un coleg de-al lor a făcut pactul cu rivalul politic. După conțilierul Fluturaș, mare șerif la chefereu, sau cazul lui Marus Langă, membru CA la compania de tramvaie, a mai dezertat încă unul. Este vorba despre Dănuț Jură-le! Ei, băiatul ăsta gelat a ajuns pe la biroul de turism al municipalității, cică ar fi prins chiar o poziție de șefuleț. Ăștia din peneleu care au rămas în sediul din Podu ăl Roș fac spume la gură de nervi. Păi, ei se chinuie să facă opoziție, iar membrii oportuniști zboară în tabăra adversă unul câte unul. Mda, asta-i viața și foame-i mare de tot în opoziției. Ar mai fi și alții care vor să facă joncțiunea cu puterea, vă ținem la curent.

Se bat pentru praful de pe tobă: Ne-am distrat, sunt haioși băieții ăștia de la usereul local. Ei, ăștia au început deja campania pentru europarlamentarele din 2019. Dar mai sunt fo’ 7-8 luni! Da, dar ei au început cu campania internă, adică e democrație ca la americani. Ca să apari pe lista de la europarlamentare trebuie să te aleagă întâi activul de partid. Abia după asta intri în adevărata competiție electorală. Nu vrem să le stricăm distracția, însă le facem un simplu calcul matematic. România va trimite, în 2019, ca europarlamentari un număr de 33 de persoane. Usereul e cotat acum la maxim 10%. Asta înseamnă că din partea lor vor pleca maxim 3. Pe toată țara! Deci, e bătaie mare de tot. Așa că, probabil, ăștia de la Iași vor prinde praful de pe tobă. Hai liberare!

Nicio petrecere fără „minunea blondă”: Concurs cu premii, ghiciți personajul! Un direftor al unei societăți din subordinea municipalității este cunoscut drept sufletul petrecerilor la care participă. Omul cântă, dansează, glumește, șprițuiește, este tare de tot. Când se fac listele cu invitați, el e pus mereu în frunte, căci, se știe, dacă vine el se însuflețește toată paranghelia. Încă nu v-ați prins despre cine este vorba? I se spune „minunea blondă” ca lui Balaci pe vremuri. Nici acum? E șef plin la o companie care oferă servicii ieșenilor. Da, servicii de transport. Sau, cum zicea conu’ primar Costică pe vremuri, firma asta se ocupă cu plimbatul aerului în tramvaie dintr-un capăt în altul al orașului. Ei, vedeți că l-ați dibuit până la urmă pe petrecărețul nostru!

\"\"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *