Bârfe incitante, îs echidistante. Bani nema, jucători ioc

Haz de necaz

Un mare fâs. Cam asta se prefigurează a se întâmpla la echipa de futboliori din dealul Copoului. Misteriosul investitor ardelean, Horică Zavo, a descălecat la Iași, și-a tras treningul pe el, dar a uitat să bage mâna în portofel și să scoată ceva parale pentru a cumpăra niște jucători cât de cât valoroși. Au venit niște anonimi de prin ligile 3 și 4 din vestul Europei, iar rezultatele proaste se văd deja în meciurile de pregătire. Veți spune că sunt doar amicale, moment în care se fac reglajele. Păi, ce reglaje să faci când nu ai jucători, iar marele investitor prezentat cu surle și trâmbițe nu dă nici două cepe degerate la echipa noastră de fotbal. Mult nu mai e, începe campionatul și ne lămurim imediat dacă-i punem cruce echipei.

Chiar se crede ministrul Culturii: Acum mai multe luni, la o emisiune televizată, a fost invitat un liberar ieșean din prima linie a partidului, Livulică Escu. Ei, la un moment dat, a venit vorba despre sinecuri, posturi bine plătite din administrație pe care partidele le oferă propriilor membri pentru un trai bun, îndestulat. Venind vorba despre calitatea de membru în Consiliile de Administrație, liberarul Livulică Escu a luat apărarea puterii, deși, aflându-se în Opoziție, ar fi avut „cartușe” de tras. Când, peste câteva zile, ce să vezi: Livulică Escu a fost numit în CA la Televiziunea Română. Hopa, așa da. Acum, s-a înfoiat și a dat un comunicat împotriva directorului TVR. Trebuie să facă figurație, Livulică chiar e convins că dacă, vreodată, liberarii ajung la guvernare îl pun ministru la Cultură. Hai, bre, fii serios și puneți pofta în cui.

Se așteaptă la demiteri: Accidentele auto din ultimele zile soldate cu mai mulți morți cică i-au zdruncinat un pic pe șefii de la miliția rutieră. Surse bine informate din interior susțin că la doi – trei șefi de pe acolo le cam țâțâie fundul că s-ar putea lăsa chiar cu demiteri. În loc să patruleze pe „șoseaua morții”, mulți dintre milițieni frecau menta prin birouri. Și din cauza asta, șoferii și-au făcut de cap pe drumurile ce traversează județul. Cea mai periculoasă porțiune e cea de la  limita județului Neamț către Tg. Frumos și Iași. Acest segment de drum european trebuie permanent monitorizat de cei de la rutieră. Dar n-au făcut-o. Și acum se așteaptă la măsuri disciplinare împotriva lor. Ce să zicem, niște măsuri sunt obligatorii, prea mor oameni pe șosele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.