Bârfe în dar, sunt faine, clar. Au pierdut controlul!

Haz de necaz

Este incredibil cum în fiecare week-end de vară atmosfera de pe pietonalul Ștefan cel Mare este poluată. Hai, că nu ne luăm de lăutarii ambulanți, dar de cerșetorii de etnie sau chiar de hoții de etnie ar trebui să se ia Poliția Locală. Să-i ia cu totul și să dispară. Că, vă vine sau nu să credeți, Iașul primește și turiști străini. Mai ales la sfârșit de săptămână. Iar ăștia, normal, se duc prin Centru. Iar acolo găsește slehte de țigani. Unii sparg semințe, alții sunt chiar agresivi. Bun, dar brava Poliție Locală, ce face? Vă spunem tot noi: NIMIC. Alo, șerifii, sculați-vă și puneți-vă oamenii la treabă, așa nu se mai poate, râde toată lumea de noi! Hai, deșteptare și la muncă, oameni închipuiți ai legii!

Tandem politic de senzație: E incredibilă această madamă senator, July Sclipici pe numele ei. Se lipește de evenimentele cu impact la imagine mai ceva ca marca de scrisoare. Concret, în oraș au avut loc zilele astea manifestări dedicate diasporei. Evident, hop și ea. Nu numai că n-a ratat evenimentul de lansare, ba chiar s-a cocoțat la prezidiu. În acest fel, July Sclipici vrea să fie peste tot unde e rost de o baie de mulțime. Cu atitudinea asta cică l-a îmbrobodit și pe colegul său de partid, prezidentul liberar de la munițip, mister Marus. Cică ăsta vrea s-o ia parteneră în disputele politico-electorale ce vor urma. Maruse, nu te agită, madama n-are substanță, n-ai cu cine defila!

Pălărie prea mare pentru el: Oameni buni, frați și surori. A revenit în activitate consilierul local Andrușca Postolaș, ăla de la 4 Iași. Băi, a revenit puternic de tot, c-o postare pe Facebook despre soarta autostrăzii Est – Vest. Adică, omul a terminat tot ce era de făcut pentru Iași, iar acum a trecut la probleme regionale, de infrastructură mare. Pe astea nu le-au descâlcit sute de parlamentari, câțiva prim-miniștri, dar s-a găsit el, consilierul, să se bage în seamă. Omule, lasă-i pe deputați și senatori (apropos, ai avut și tu fo’ doi dintr-ăștia, dar ți-au fugit la usereu) să găsească soluții pentru autostradă. Matale concentrează-te pe ce avem de făcut aici, în interiorul orașului. Că e o groază de treabă, iar tu ți-ai abandonat misiunea publică de consilier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *