Bârfe din condei, citește-le de vrei. S-a rupt lanțul de iubire

Haz de necaz

S-a stricat atmosfera în paradis. Ăi mai noi șefi de partid din Iași, de la gruparea liberară din Podu ăl Roș, mister Costel, președinte la giudeț, și mister Marus, președintele la munițip, au rupt lanțul de iubire. Nu mai au o relație de monolit. Ba dimpotrivă. Încă nu se urăsc, dar deja se contrazic tăios, iar principalii lor colaboratori anticipează că nu va mai fi mult până ce conflictul va fi pe față. Avem mai multe informații care privesc comportamentul șefului de la județ, a lui mister Costel, dar mai adunăm bob cu bob și o să vă spunem acușica povestea întreagă. Așa că stați pe-aproape, culegem roadele la începutul toamnei. Totodată, se mai profilează o surpriză de proporții la partidul liberar, dar toate la timpul lor.

Vor să facă stânga-mprejur: Vă povesteam acum două săptămâni că deputata Coconette s-a apucat să-și facă un soi de campanie electorală. Ei, i-a trecut repede. Concret, într-o după amiază s-a dus, împreună cu doi colegi de usereu local, într-un parc din Nicolina. Au vorbit cu doi-trei speriați și-au plecat acasă. Au postat pozele pe Facebook, mândri nevoia mare. Dezvăluirea vine abia acum. Asta a fost singura acțiune, n-a mai făcut o alta și nici nu mai are în plan să organizeze altceva. Așa că membrii usere de Iași sunt tare dezamăgiți de madam Coconette. Mai ales că ei abia veniseră de la 4 Iași al lui Postolaș, consilierul ăla local anonim. Așa că oamenii regretă c-au urmat-o pe Coconette și mai că s-ar întoarce la Postolaș. Na, belea.

Le facem publicitate: Inflație de selfie-uri în media. Jurnaliștii or fi ei mai narcisiști de felul lor, dar în ultima perioadă, ziaristele abuzează parcă. Unele sunt reușite (la selfie-uri ne referim, desigur), altele mai puțin. Deocamdată le atenționăm în scris pe fete. Dacă abuzul continuă, vom fi nevoiți să luăm măsuri radicale. Să le dăm, în clar, prenumele și numele (că doar nu suntem la poliție să fie invers). Și apoi, ca amenințare finală, le vom publica fotografiile pe care le urcă pe Facebook. Să vadă tot poporul cu ce se ocupă colegele noastre. N-o să vă pară rău, vă asigurăm. Unele dintre ele (colegele, evident) sunt absolut superbe. Țineți aproape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *