Apariţie înfricoşătoare pe plaja din Costineşti! Ce au adus valurile la mal: \”Adu-mi telefonul să fac o poză!\”

D’ale vedetelor

Un mamifer uriaş a ajuns la malul Mării Negre şi a reuşit să îi surprindă pe turiştii de pe plajă. Acesta a fost adus la ţărm de valurile mării.

Vizibil rănit, delfinul a fost tras la mal, în încercarea de a fi salvat, însă fără nici o şansă. Mai mult, curioşii au făcut unele fotografii cu el pentru a arăta şi la prieteni ce au văzut, când au plecat în vacanţă să se relaxeze şi să se simtă bine.

O femeie a fost filmată de o altă ”colegă” de plajă în timp ce spărgea seminţe şi scuipa cojile pe nisip. După ce s-a plictisit să fie certată pentru gestul nepoliticos, reacţia femeii este de-a dreptul halucinantă şi o lasă fără cuvinte pe cea care o filmează. Cum se ”distrează” românii la plajă?! Făcând educaţie altora! O femeie a mers la plajă şi văzându-şi vecina de cearceaf scuipând seminţe pe nisip a trecut la acţiune. A luat telefonul şi a început să o filmeze în acţiune, în timp ce o corija, spunându-i că nu e politicos să scuipi seminţele pe jos şi să laşi mizerie pe plajă.
La un moment dat, ”infractoarea” s-a plictisit de dojana primită, aşa că i-a dat ”fatala”. S-a ridicat de pe cearceaf şi… s-a întors cu spatele la cea care o filma.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *