TUNURILE de milioane ale lui Gigi Becali: Ce sumă URIAŞĂ a încasat latifundiarul

D’ale vedetelor

Gigi Becali a dat lovitura din punct de vedere financiar în 2016

Gigi Becali a dat lovitura din punct de vedere financiar în 2016. Patronul Stelei a încasat peste 50 de milioane de euro, din afacerile imobiliare şi din fotbal.

Gigi Becali a vândut un teren de 7,3 hectare în Pipera, în schimbul a 12 milioane de euro. În această zonă se va construi un ansamblu rezidenţial. Afaceristul susţine că tranzacţia s-a făcut în urmă cu 5 luni, iar banii i-a încasat deja.

„Preţul a fost de aproximativ 170 de euro pe metrul pătrat, am încasat 12 milioane de euro din această tranzacţie”, a spus omul de afaceri, potrivit Digisport.ro.

Pe lângă terenul vândut în Pipera, finanţatorul roş-albaştrilor a vândut şi un ansamblu imobiliar a cărui construcţie a început-o în urmă cu câţiva ani. Becali s-a înţeles cu un grup de investitori austrieci care-i vor plăti peste 14 milioane de euro.

În jurul ansamblului imobiliar pe care-l va vinde austriecilor, Becali mai are un teren foarte valoros, dar nu ştie încă dacă îl va vinde sau va demara un nou proiect pe acel spaţiu.

„Terenul mai valorează şi el 7-8 milioane de euro”, a explicat Becali, pentru Capital.

Şi din fotbal, Becali a avut un profit uriaş. Patronul celei mai titrate formaţii de fotbal din ţară a câştigat 25 de milioane de euro de pe urma echipei, dar a şi investit 10 milioane de euro.

„Anul acesta am încasat 25 de milioane şi am cheltuit vreo 10, dar am rămas cu 15”, a spus Gigi Becali în finalul anului trecut.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.