SPEAK şi CODIN MATICIUC au ,,făcut-o\’\’ băieţeşte! Am pus mâna în premieră pe video-ul care se va viraliza cu viteza luminii!

D’ale vedetelor

La sfârşitul lunii ianuarie, o postare apărută pe blogul lui Codin Maticiuc stârnea furori în online, mai ales fiindcă textul îi avea drept „ţintă” pe băieţii din lumea bună, care schimbă iubitele la fel de des precum cluburile în care îşi fac veacul aproape în fiecare noapte. Scris cu multă ironie, dar şi suficientă autoironie, textul i-a atras atenţia lui Speak, cel care a finalizat rapid o piesă inspirată chiar din rândurile lui Codin.

“Harfistul – El pozează în barosan. A făcut şi face ceva bani şi îi are pe toţi la el. Maşină ultimul tip, ţoale de firmă, carduri şi cash. E genul de la care mai bine furi de pe el decât din casă. Casa e cu chirie, garsonieră decomandată, confort 4 sporit, zona Drumul Taberei. Loc de parcare rezervat în faţă şi bine marcat cu vopsea albă şi pe asfalt, şi pe plop. Are masă, se înhăitează cu ieşitorii profesionişti ca să nu fie singur la notă. Iese şi el peste tot”, este doar un fragment din articolul scris de Codin Maticiuc (restul îl puteţi citi AICI) Speak a reuşit, după ce a obţinut acordul acestuia, să pună rapid la punct ideile pentru melodia ce se vrea a fi un pamflet la adresa „băieţilor şmecheri”, alegând să facă videoclipul într-o manieră care nu s-a mai făcut până acum decât în străinătate: împărţirea imaginii în opt bucăţi, acelaşi număr ca personajele ironizate, interpretate toate chiar de Speak.

“Când am citit textul, mi-a plăcut mult mai ales pentru că eu am început ca DJ în club atunci când eram mai micuţ, munceam ore întregi până dimineaţa. Aşa am avut ocazia să observ tot felul de personaje, să văd cum veneau ei aranjaţi şi plecau şifonaţi a doua zi. Mi-a venit imediat şi ideea pentru o melodie, l-am sunat pe Codin să îl întreb dacă îl deranjează, mi-a spus că nu, aşa că m-am pus rapid pe treabă. Am făcut totul destul de rapid fiindcă aveam deja ideea şi celor cărora le-am prezentat-o au spus că nu au mai văzut ceva asemănător la noi până acum. Melodia are şi vreo două cuvinte puţin mai dure, dar per total se vrea a fi un pamflet”, ne-a declarat Speak în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România!

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *