DANA ROGOZ, atacată dur de fosta soţie a partenerului ei! \”RADU şi-a părăsit familia pentru o…\”

D’ale vedetelor

În vara anului 2012, Dana Rogoz se căsătorea cu alesul inimii ei, Radu Dragomir, iar apoi a devenit cu adevărat o femeie împlinită, după ce l-a adus pe lume pe Vlad, băieţelul ei. Chiar dacă este o diferenţă de vârstă destul de mare între cei doi soţi – 18 ani, Dana şi Radu par mai îndrăgostiţi ca niciodată.

Iată însă că liniştea celor doi este acum tulburată, după ce fosta soţie a lui Radu Dragomir, actriţa Ozana Oancea, a făcut o serie de declaraţii incendiare, în care îi atacă dur pe cei doi. \”E destinul lui (n.r. Radu Dragomir) de acum încolo, e un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără! Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului…

\"Actriţa
Actriţa Ozana Oancea a criticat-o dur pe Dana Rogoz, cea care i-a \”furat\” soţul, pe Radu Dragomir.

Dar el a plecat către cu totul şi cu totul altceva, deci mi se pare mai simplu de acceptat. Nu am putut gândi lucrurile în ideea că a fost o insuficienţă mică intre noi, nu am putut spune că, dacă m-aş fi străduit un pic, aş fi putut să evit asta. Ce şi-a dorit el a fost cu totul altă viaţă. Deci, repet, am acceptat, nu am suferit foarte tare pentru acest abandon, m-a costat mult şi mă costă în continuare, dar nu simt gelozie\”, a mărturisit Ozana Oancea pentru revista Tango.

Deşi aveau împreună un copil de 12 anişori, pe Barbu, Radu Dragomir şi Ozana Oancea au divorţat după 17 ani de căsnicie, regizorul alegând apoi să se însoare cu Dana Rogoz, în 2012, într-o ceremonie fastuoasă desfăşurată la Palatul Mogoşoaia.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *