Bârfe cu de toate, sunt de actualitate. Vrea să fie șefă mare de tot

Haz de necaz

În dizgrație. Așa a căzut don’șoara Coconette în ochii propriilor colegi de partid. Nimeni n-o mai suportă, nici cei din filiala locală a usereului, nici cei din conducerea centrală a partidului. Stilul agresiv și mereu live pe Facebook îi irită pe cei mai mulți. Dar deputata Coconette are un plan secret pe care acum l-am aflat, e fierbinte și vrem să vi-l spunem și vouă: don’șoara vrea, nici mai mult, nici mai puțin, decât funcția de președinte plenar la usere național. Hopa, astea da planuri de mărire. Deocamdată, nu i-a zis nimeni în față că a cam luat-o pe arătură. Dar pe la colțuri, colegii râd de ea și fac fel de fel de poante. Hmm, nasol când nu mai ai simțul ridicolului și o iei razna, la fel ca deputata noastră.

Pedepse grele pentru dezertori: Pentru o alianță care să-i aducă la masa cu bucate, unii dintre liberarii ieșeni au acceptat să treacă din opoziție în tabăra puterii. Adică, de partea conducerii orașului. Negocierile au fost extrem de interesante, unui liberar tânăr advocat, Ediță, i s-a promis postul de vice, dar i s-au fluturat și niște contracte de consultanță juridică cu administrația locală și societățile subordonate. Alt liberar, coleg de negociere, Harbuz pe numele său, a primit niscai autorizații și avize. Altora li s-au promis locuri în CA-uri. Ce mai la deal, la vale, un adevărat corn al abundenței. Problema e că negocierile s-au cam blocat, iar șefii de la municipala liberară îi amenință pe dezertori cu măsuri extreme, mergând chiar până la excludere. Dureros moment.

Ce legătură e între artă și vin? Ete, na! Am trăit s-o vedem și p-asta. Ateneul din Iași, pe pagina de Facebook, i-a urat, luni, „La mulți ani!” de ziua numelui lui Constantin Deleanu, șeriful de la Cotnari. Păi, bine coane Andrei, ce făcuși? Ai dat-o pe bune? De când șeful unei instituții publice face temenele în fața unui privat, fie și el boss de business de milioane de euro? Să fie acesta începutul unei frumoase prietenii sau continuarea ei? Sau cei doi fac deja afaceri cu caimac? Stăm pe fază, urmărim și raportăm. Oricum direftorul de la vinuri e disperat să-și promoveze firma, ar pune-o și la orice amărâtă piesă de teatru. Oricum, ei dau bani puțini, dar vor expunere maximă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *