Atenţiune, motor! Un nou film cu nonconformistul Bodea, ieşit cu supermotocicleta sa la o plimbare de weekend

Politică la patru ace

Dom’le, spiritul de rebel al deputatului Marius Bodea nu poate fi contestat. Zilele trecute, profitând de o ţâră de soare, şeful liberal şi-a încălecat motorul şi a tras o tură în forţă pe şoselele din jurul Iaşului. Omul nu are vreo tricicletă, ci ditamai monstrul de motocicletă pe care ar putea transporta lejer întreg biroul organizaţiei municipale PNL. Până şi motto-ul ales pentru contul său de Facebook poartă pecetea spiritului libertin întruchipat de Kurt Cobain: „Prefer să fiu criticat pentru ceea ce sunt decât iubit pentru ceea ce nu sunt”. Acum, sincer, devine tot mai greu să ştii ce este şi ce nu este Marius Bodea: nostalgic după funcţia călduţă de la Aeroport, luptător neobosit pentru aerul curat al Iaşului în care motorul său mai picură nişte gaze toxice, viitor dublu perdant în campania pentru funcţia de primar al Iaşului?

Bodea: Cred că mă întorc acasă. Fiind de dreapta, cum aş putea vira la stânga?

1 thought on “Atenţiune, motor! Un nou film cu nonconformistul Bodea, ieşit cu supermotocicleta sa la o plimbare de weekend

  1. Motociclist de tinichea ce esti nu te erija in ceea ce nu esti faci comunitatea motociclistilor din Iasi de RAS !! Iti aducem aminte de ceea ce ai facut la evenimentul moto organizat la aeroport cind sa stricat o baliza de senmalizare RUSINE RUSINE !!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *