Alexandra Stan nu se îngraşă dar nici nu slăbeşte pentru că în fiecare zi mănâncă ASTA. Secretul ei pentru un abdomen tonifiat

D’ale vedetelor

Alexandra Stan nu a avut deloc probleme cu greutatea, nici în trecut şi nici acum, iar totul se datorează genelor dar şi unui regim de viaţă atent studiat. Cântăreaţa are un mic secret, pe care l-a dezvăluit publicului, în amănunt!

Solista nu se abate de la un regim alimentar care îi menţine greutatea constantă, şi a povestit cum decurge o zi de alimentaţie pentru ea, pe site-ul de specialitate slabsaugras.ro

Dimineaţa începe cu un shake cu proteine izolate din zer, fără zahăr, cu doar 2 grame de carbohidraţi /100 de grame, uneori cu o banană sau cu fructe de pădure. E bine ca dimineaţa să mâncăm alimente cu absorbţie lentă, pentru a avea cât mai multă energie. Alteori mănânc doar albuşul de la un ou fiert. La prânz, din meniu nu lipseşte peştele cu orez sau cu mazăre. Seara, în funcţie de locul unde mă aflu, mănânc o salată cu avocado şi somon, peşte sau o supă cremă. Iau întotdeauna gustări între mese: biscuiţi, nuci, alune, batoane proteice. Înainte de culcare beau un shake cu absorbţie rapidă”, a spus Alexandra Stan.

Mănânc seminţe de tot felul şi iau vitamine să am energie. Nu uit să mă hidratez, beau multă apă… care mai stinge poftă de dulce. Mi-am făcut un obicei din a-mi lua cu mine când merg în concerte şi hainele de antrenament. Orice hotel la care mă cazez trebuie să aibă obligatoriu şi o sală de fitness, pe unde trec câte o oră”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *