Prima declaraţie a lui MĂDĂLIN IONESCU, după ce a anunţat că pleacă de la Kanal D: „Aşa e în viaţă..“

D’ale vedetelor

După ce în această dimineaţă Mădălin Ionescu a anunţat că urmează să facă o pauză în ceea ce priveşte colaborarea sa cu postul Kanal D, în urmă cu puţin timp el a fost prezent pe micul ecran în penultima apariţie din cadrul show-ului TV.

„E miercuri, e mijlocul săptămânii. Aici în emisiune avem de toate, e ca un supermarket. E şi cu bucurii, şi cu trişteţe, că aşa e în viaţă“, a spus, în direct, Mădălin Ionescu.

„O lună o să pleci, nu mai mult, din emisiune! Să ne revedem cu bine“, a spus Elena Merişoreanu, care a fost invitata lui Mădălin Ionescu. „O lună şi ceva, mai mult, vedem ce ne rezervă viaţa!“, a completat şi bărbatul de televiziune despre plecare sa din cadrul show-ului TV de la Kanal D.

În dimineaţa de miercuri, Mădălin Ionescu a făcut public un mesaj care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată , pentru că le transmitea prietenilor lui virtuali că emisiunea de joi, pe 8 iunie, va fi ultima pe care o va prezenta, pentru că vrea să fie alături de soţia sa în creşterea fetiţei lor, Petra.

„Dragi prieteni, in urma cu aproximativ o luna am anunţat managementul Kanal D ca pentru mine urmează, fie si temporar, un alt drum! Voi pleca in concediu incepand din 10 iunie,  putin mai devreme decat colegii mei, pentru ca vreau ca in aceasta perioada sa ma dedic cu totul familiei. Nu e usor sa cresti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o ingriji, in cele mai bune conditii, si pe Petra. Dupa o perioada de cateva luni sau poate mai mult imi voi relua din plin activitatea profesionala din domeniu! Pentru toate reusitele uluitoare de pana acum, care au consacrat  <WOWBiz> ca lider al emisiunilor de seara, ii mulţumesc publicului meu extraordinar si echipei! Mulţumesc, de asemenea, conducerii Kanal D pentru colaborarea fructuoasa din aceşti ani! P.S. Practic …editia de maine (8 Iunie ) va fi ultima cu mine in calitate de prezentator Wowbiz !“, a fost mesajul lui Mădălin Ionescu prin care îşi anunţa plecarea.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.