Connect-R, surprins de fiica lui în timp ce făcea sex cu soţia! Fetiţa a avut un şoc când l-a văzut aşa

D’ale vedetelor

Connect-R a mărturisit că a fost surprins de fiica lui în timp ce făcea sex cu Misha. Artistul a povestit cum a reacţionat şi felul în care şi-a speriat copila.

Connect-R a fost supus unui test fulger la matinalul Antenei 1, în timpul căruia a dezvăluit detalii picante din dormitor, dar şi întâmplări mai puţin plăcute. Artistul a mărturisit că i s-a întâmplat să fie surprins făcând dragoste cu Misha de fiica lor, Maya. Acesta a povestit că s-a speriat şi a sărit să-şi ia fiica din cameră, fără să realizeze că este gol, iar imaginea a descumpănit-o pe micuţă.

”Da, am purtat cătuşe, o dată. Mi-a dat cheile. Da, am făcut dragoste într-o piscină. Nu, nu m-am uitat la filme pentru adulţi cu partenera. Da, am fost făcut surpins făcând dragoste de aia mică. M-am ridicat să o iau repede să o aşez şi m-a întrebat: ”Ce ai acolo?”. Am… am făcut dragoste gândindu-mă la Flavia”, a mărturisit Connect-R.

Artistul a spus că este o persoană extrem de impulsivă şi la nervi reacţionează extrem de violent verbal: ”Sunt direct din şatră. Dar nu sunt agresiv… decat verbal”.

Sursa: cancna.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *