Bârfe cu sens, interesul e imens. A ajuns cel mai mare gargaragiu

Haz de necaz

Să știți un lucru. Personagiile astea politice care au ieșit pe ușa din dos a scenei publice continuă să se agite în mica lor bulă. Iată, bunăoară, un exemplu la îndemână: fostul dipotat portocaliu Marus cel fără de păr. El nu mai există de multișor în prim planul politichiei de Bahlui. Dar ce credeți? Se agită de-ți vine să leșini. Și unde altundeva să facă o mică gargară de cuvinte dacă nu pe Facebook. Omul mai are câțiva aplaudaci, dar subțire rău. Nu strânge nici cât o scară de bloc. Logic, Marus îi ia la rost pe cei care nu sunt de acord cu elucubrațiile sale și-i lingușește pe cei care-l laudă. Efectiv, îți vine rău când vezi atât de multă ipocrizie. Vă rugăm, nu intrați pe pagina lui, vă trebuie măcar un kil de lămâie ca să nu vi se aplece.

Ea joacă rolul lui „Știe tot”: Altă mare formatoare de opinie e modista Irinuca. Aia de-a vrut să candideze la primărie acum fo’ 10 anișori și până la urmă s-a lăsat păgubașă, că n-o votau nici croitoresele din firmă. Madama cică n-a abandonat de tot ideea de vedetism, fie el chiar și politic. La o adică, nu s-ar da deoparte dacă cineva ar planta-o pe vreo listă cu candidaturi. Noi credem că e doar praf în ochi și că nici măcar afacerile nu-i mai merg cum o făceau odată. Interesant este cum ajung unii să-și dea cu părerea despre absolut orice. Apropos, acum madama era nemulțumită de cum a fost realizată deszăpezirea în Capitală, lăudând acțiunile de la Iași. Vino, cucoană, acasă dacă îți place așa de mult. Lasă-i pe mitici să se descurce cum știu ei mai bine.

Pentru el, miza e uriașă: Însă la categoria „penibilul iernii 2018” candidează cu uriașe șanse de reușită un fost fotbalior ieșean. Cică „fostă mare glorie”. Care glorie, bre, că Iașul n-a câștigat niciodată nimic. În fine, acest Cipache al fotbalului local a prins o funcție baban remunerată pe la federațiunea fotbaliorilor. E direftor. Iar cum în scurt timp vor fi alegeri pentru desemnarea noului prezident al federațiunii, lui Cipache îi cam tremură chiloții că-și va pierde și funcția și banii și statutul social. Căci, altfel, unde să se mai angajeze el, că a pierdut și singura proptea politică, pe sinatoarea Miaela. Așadar, acest Cipache s-a lansat în atacuri rușinoase la adresa unor adevărate și foste mari glorii ale fotbalului românesc. Pe lângă acei oameni, Cipache e pistol cu apă. Ia o pauză, omule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *