„Wedding Days” la Palas! Descoperă tendințele în materie de nunți și profită de surprizele pregătite de Congress Hall

Calcul la rece

Organizarea unui eveniment atât de deosebit precum nunta este o chestiune extrem de specială și delicată pentru fiecare cuplu în parte. Și cum pregătirile pentru marea zi se transformă de cele mai multe ori într-o adevărată aventură, ajutorul specialiștilor din domeniu poate fi o gură de aer proaspăt. În Palas, la „Wedding Days” găsiți cele mai bune oferte pentru nunta de vis, iar Congress Hall a pregătit verighetele pentru marele eveniment și se ocupă de organizarea cununiei în gădina Palas sau pe una dintre terasele cu vedere spre Palatul Culturii.

Fie că sunteți viitori miri în căutarea unor idei non-conformiste pentru nuntă sau pur și simplu vreți să vă bucurați de efervescența „Wedding Days”, o puteți face în perioada, 5 – 7 martie 2021, în Atriumul Palas. Specialiștii au pregătit direcțiile pentru viitoarele evenimente și vă vor oferi o multitudine de idei fresh, pentru o zi de poveste.

Și Palas Congress Hall vă întâmpină cusurprize la „Wedding Days”. Astfel, dacă decideți să celebrați marele eveniment în una dintre sălile rafinate de la Congress Hall, veți beneficia de organizarea cununiei civile într-un decor elegant în grădina Palas sau de o cununie religioasă de neuitatpe una dintre terasele cu priveliște spre Palatul Culturii. Totodată, dacă vă numărați printre primele patru cupluri hotărâte să-și anunțe nunta anul acesta veți primi câte un voucher în valoare de 2.000 lei, pe care îl puteți folosi pentru a vă alege verighetele de la Teilor. Mai multe detalii despre cum puteți intra în posesia simbolurilor iubirii găsiți pe  www.congresshall.ro.

Cum mireasa este în centrul atenției, rochia este cea mai importantă, iar la „Wedding Days”, puteți găsi modelul perfect. Designerii au pregătit rochii clasice, avangardiste sau minimaliste, lungi sau scurte, tip sirenă sau prințesă, dar și multe alte modele. Pentru a întregi „portretul” miresei perfecte, la eveniment se regăsesc și propuneri de bijuterii, servicii de make-up și hair-style, iar mirii pot alege dintr-o varietate de costume croite cu atenție. De asemenea, nu lipsesc ofertele pentru invitații, aranjamente florale, decorațiuni în tendițe, servicii foto-video, momente de show sau band-uri. Prezenți sunt și reprezentanții restaurantelor, care îi vor ajuta pe miri să aleagă locația potrivită pentru marele eveniment și vor oferi sfaturi legate de meniuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *