Stăpânul inelelor, proiecţie specială în Sala Unirii. Erica Moldovan şi Mişu Chelariu, declaraţie de dragoste la Cinema Victoria

Caterincă de Bahlui

Dom’le, dacă nici actorii noştri nu ştiu să creeze momente emoţionante pe scenă, atunci cine să o facă? Vinerea trecută, pe 6 decembrie, un eveniment major pentru romantismul artiştilor ieşeni s-a produs la noua Sală a Unirii de la Cinematograful Victoria, unde, pe scena aflată în văzul a peste 800 de spectatori, actriţa Erica Moldovan a fost cerută în căsătorie de Mişu Chelariu, şi el activând în zona artistică a urbei. Micul număr de magie a avut loc în timpul unui concert intitulat „Love and other things”, deci cadrul a fost cât se poate de bine ales. Interesant este faptul că Erica Moldovan avusese deja o bucurie în dimineaţa acelei zile, văzându-şi spectacolul „Harap Alb”, regizat de ea, inaugurând oficial noua sală de la Victoria. Cum s-ar spune, o fericire nu vine niciodată singură. Le urăm celor doi Casă de piatră, dar şi spectacole cu casa închisă!

Moldovan (foto, pamflet): Mişu, cererea ta în căsătorie m-a lăsat fără replică. Doamne fereşte, oare mă voi apuca de pantomimă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *